Afgelopen weken zijn alle kleuters van de Abeel-, Zonnebloem-, Parkiet- en OG Heldringschool op het Stokroosveld komen sporten en spelen tijdens de Giga Kangoeroedag.

Ze hebben kennisgemaakt met de Kangoeroe Klup. Alle 350 kleuters hebben een flyer meegekregen om nog eens langs te komen. En onze ambassadeurs hebben op de scholen de flyers ook digitaal verspreid. De Teamplayers hebben onder leiding van Tymen Mos een hoop enthousiasme overgebracht bij de kinderen.  Hierdoor zijn er afgelopen zaterdag wel 15 nieuwe kinderen komen meetrainen bij de Kangoeroe Klup!
 
Op Prinsjesdag hebben we 20 kinderen van de BSO van Norlandia kennis laten maken met korfbal. Benthe en Roos waren twee top hulptrainers en alle 20 kinderen gingen ook weer met een glimlach en een flyer het veld af. Bedankt meiden!
 
Op 8 oktober willen we een vriendjestraining bij de E en F houden met een externe trainer om zo te proberen het nieuwe E-team voor de zaal goed te versterken. Ook bij de F proberen we te groeien naar een 2e team.
 
De Teamplayers van Tymen Mos gaan in november en januari nog naar de andere gekoppelde scholen in de buurt om Kangoeroe clinics te geven.
 
Dunas doet dit jaar ook weer mee met het MDT-project van het KNKV. Daarbij gaan studenten onder leiding van Leon Simons op scholen clinics geven voor de groepen 3, 4 en 5. Superfijn!
 
Zo hopen we bij de allerkleinsten, de F’jes en de E’tjes, lekker te blijven groeien.
 
Ken je een sportieve topper tussen de 3 en de 10 jaar? Neem hem dan gerust eens mee naar Dunas! (vraag even aan een JTC-lid waar hij of zij het beste mee kan trainen)
 
Dan blijven we groeien en helpen we allemaal een beetje mee!!!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39