Veelgestelde vragen:

- Kom ik met mijn voor- en achternaam op het JUMBO plaatje?
Nee, wij kiezen er voor om alleen met de voornamen erop te staan.

- Wordt mijn plaatje op social media, posters etc. gedeeld?
Nee, hiervoor hebben wij een speciaal promotieteam. Aan deze mensen wordt/is specifiek toestemming gevraagd.

- Ik kan 4 september niet aanwezig zijn, maar wil wel graag op de foto.
We vragen jullie om echt je best te doen om a.s. zaterdag op de foto te gaan. Dit om ook de teamfoto’s zo compleet mogelijk te krijgen. Lukt het je echt niet, dan vindt er op dinsdag 14 september tussen 18.30 – 20.00 uur een tweede sessie plaats. Dan worden alleen portretfoto’s gemaakt.

- Ik ben speler, coach en vervul nog andere functies binnen de club. Kom ik dan vaker op de foto?
Iemand die speelt en coacht, komt als speler en coach op de foto. De coachfoto’s komen dan bij de rest van je team op de pagina. Vervul je nog een andere functie naast spelen en/of coachen, dan kom je hiermee niet op de foto tenzij je in het bestuur zit.

- Hoe geef ik toestemming?
Via https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/svDunas De toestemming moet uiterlijk 18 september binnen zijn, maar het liefst hebben wij die natuurlijk zo snel mogelijk binnen. De AVG verklaring vind je hier.

- Waar en wanneer kunnen we de plaatjes gaan verzamelen?
Vanaf 23 oktober (datum o.v.) start de actie bij de JUMBO in de Anemoonstraat. Deze actie loopt dan tot half december.

- Hoe werkt de persoonlijke merchandise?
Aan de hand van een unieke en persoonlijke code die op je eigen spaaralbum staat kun je bijv. je eigen mok, sleutelhanger of poster bestellen. Anderen kunnen deze dus, zonder persoonlijke code, niet bestellen.

- Bij wie kan ik terecht met overige vragen?
Bij Jerney of stuur een mail naar communicatiepr@dunas-korfbal.nl