Bardiensten en Schoonmaken

Tijdens het veldseizoen hebben we een rooster met bardiensten. Onze kantinecommissie rekent op ouders van jeugdleden om hierbij regelmatig te helpen. Ook houden we met vrijwilligers de kantine en kleedkamers schoon. Ook dit is terug te vinden op het rooster Kun je een keer niet? Probeer dan binnen het team te ruilen of laat het tijdig weten via kantine@dunas-korfbal.nl.

Het was even wennen weer op het veld. Nog niet alles liep op rolletjes. Ook het Barrooster leverde wat problemen op en er kwam veel reactie op het feit, dat bardiensten waren ingeroosterd voor ouders, tijdens de wedstrijd van hun kinderen. Daarom hebben we het barrooster herzien en de ouders van de teams ingedeeld vóór of na de wedstrijd van hun kinderen. Hopelijk levert dat geen problemen meer op.

Zie onderstaand het gewijzigde barrooster weekend.

Schoonmaak

Op onderstaande maandagen worden de kantine en kleedkamers schoongemaakt.

We starten dan om 18:00 uur en zijn rond 19:30 weer klaar.

Onderstaande personen worden dan verwacht:

Maandag 5-10

Anny Bellekom,