Het Haagse ROTS van Leeuwen, professionals in HR, is de eerste hoofdsponsor van SV Dunas. Ondernemer Petra van Leeuwen (en moeder van een speelster uit de B) zet zich voor tal van opdrachtgevers in voor een gezonde relatie tussen werkgevers en werknemers. Dat doet ze met een team van gedreven ‘rotsen’, zoals ze haar collega’s in het team noemt.

Over haar motivatie om sponsor te worden zegt Petra:” De fusie van deze twee verenigingen heeft een 1 + 1 = 3 effect. Bij ROTS geloven we in dit soort verbindingen. Werkgevers en werknemers gaan ook een verbinding aan met elkaar, en dat is ons vak: human resources (personeelszaken). Ik kijk er naar uit me als eerste hoofdsponsor met Dunas te verbinden en samen te groeien!” 

Haar dochter korfbalt inmiddels in de B, dus ze zal ook regelmatig op het Stokroosveld zijn. “De afgelopen maanden was ik al betrokken bij de vorming van Dunas in de Werkgroep van de Toekomst. Voor mijn bedrijf is deze verbintenis met Dunas een bijzondere stap, voor mijn dochter is het natuurlijk prachtig dat korfbal aan het Stokroosveld blijft!”

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39