Dunas heeft een eigen kledinglijn. Het wedstrijdtenue bestaat uit een wedstrijdshirt (turquoise - zwart), een zwart Dunas rokje/broekje en zwarte sportsokken. Onze selectie draagt Dunas kousen, een inloopshirt en trainingspak om het compleet te maken.

Wedstrijdtenue

Het Dunas wedstrijdtenue bestaat uit de volgende vaste onderdelen:

Voor alle leden geldt:

• Wedstrijdshirt
  • Dunas broek/rokje
  • Zwarte sportsokken

Extra voor selectie (in bruikleen)

• Wedstrijdshirt met nummer
  • Inloopshirt met nummer
  • Trainingspak
  • Tas
  • Kousen

Alle spelende leden krijgen aan het begin van het seizoen een wedstrijdshirt uitgereikt. Deze krijgen zij in bruikleen en is beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Rots Professionals in HR. Met nieuwe leden wordt contact opgenomen zodra zij zich hebben aangemeld.
In het wedstrijdshirt mag niet getraind worden.

Het zwarte rokje/broekje van Dunas is te bestellen via onze webshop en is van het merk Erima.

Verder dragen spelers zwarte sportsokken. Dunas kousen zijn voor hen geen verplichting, maar wellicht is het wel leuk om ze met het gehele team te dragen.

De selectie krijgt Dunas kousen, een inloopshirt, trainingspak en een tas. Zij dragen dit met de wedstrijden en ook voor hen geldt dat er in deze kleding niet getraind mag worden.

Webshop

In samenwerking met Blue Sport&Workwear hebben we een webshop met daarin onze eigen Dunas kledinglijn.
shop.bluesportenworkwear.nl/dunas
In de webshop vind je:

• Korfbalrokje / -broekje
  • Dunas kousen
  • Trainingsjack
  • Trainingsbroek (let op; voor senior zijn er 3 lengtematen*)
  • Inloopshirt
  • Polo
  • Diverse tassen

* De lengtematen (kort -6 cm / normaal / lang +5 cm)

Sommige items kun je voorzien van je naam.

Hoodies komen binnenkort online, we zijn nog op zoek naar de juiste kleur!

Je betaalt je bestelling via iDeal en je kunt het op een adres naar wens laten bezorgen (excl. verzendkosten) of ophalen in ’s-Gravenzande.

Tip: wil je wat bestellen, kijk dan of je het in 1 keer met meerderen kunt doen, dan deel je de verzendkosten.

Kleding uit de webshop retourneren of ruilen kan niet! Wellicht kun je onderling ruilen als iets niet past. We zijn bezig om een passessie voor de trainingspakken in te plannen.

Bruikleen

We gaan er van uit dat iedereen netjes met zijn kleding, die in bruikleen is, omgaat. Mocht je iets namelijk niet meer passen, dan kun je je wedstrijdshirt omruilen bij de Kledingcommissie.

Stop je met korfballen? Lever dan al je spullen die je in bruikleen hebt gekregen weer netjes in.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Kledingcommissie: Shirley en Jerney (tenue@dunas-korfbal.nl).

Mis je iets in de webshop of heb je vragen/ suggesties, laat dat dan ook aan de kledingcommissie weten.