Dunas Zomerkamp FAQ

Versie: 25 juni 2022

Dunas Zomerkamp
De eerste week van de zomervakantie staat al jarenlang in het teken van hét zomerkamp. Nu willen we natuurlijk deze traditie weer voortzetten! Een week lang verblijven we met de deelnemers ergens in Nederland. We doen o.a. leuke (bos)spellen, er zijn tochten, zingen bij een kampvuur, koken samen en keten voordat we gaan slapen. Een vet leuke week dus, waarin de deelnemers vaak ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

Wie mogen er mee?
Alle Dunas jeugdleden van de A t/m F.

Wanneer is het Dunas Zomerkamp?
We gaan altijd in de eerste week van de zomervakantie. Dit jaar is dat van zaterdag 9 t/m zaterdag 16 juli 2022.

Waar gaan ze dit jaar heen?
Dit wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd daarvoor onze social media in de gaten.

Kan mijn kind maar een paar dagen mee?
Nee helaas, de kinderen kunnen alleen een volledige week mee.

Wat zijn de kosten voor deze week en hoe kan ik betalen?
De kosten voor kamp proberen we altijd zo laag mogelijk te houden. Dit jaar kost een week kamp € 170,-.
We begrijpen heel goed dat dit best veel kan zijn voor iemand. Kom je er financieel niet uit, laat het ons weten en dan zoeken we samen naar een oplossing.

De kosten voor het zomerkamp dienen voor 3 juli 2022 overgemaakt worden naar:

Naam: SV Dunas betreft Kamp
IBAN:
 NL33 INGB 0009 0116 96
o.v.v. Voornaam en achternaam kampganger(s)

Wie zijn er allemaal leiding?
Dit jaar gaan er 21 leiders mee. Via onze social media worden alle leiders voorgesteld. We zullen z.s.m. een foto-overzicht met namen hier plaatsen.
De hoofdleiding bestaat uit: Luc de Leijster en Jerney de Jong.

Hoe ziet het programma eruit?
Het echte programma geven we niet prijs, zodat het weer iedere dag een verrassing voor de kinderen is. Om een beetje een idee te krijgen; we spelen 3 spellen (en heel soms 4 voor de ouderen) op een dag, eten voornamelijk in onze groepjes waarbij de kinderen meehelpen met koken, hebben soms nog iets van het thema (dat kan een bijv. een tocht zijn) en als het kan, zitten we ook nog even bij het kampvuur. Tussendoor hebben de kinderen ook nog vrije tijd om lekker te chillen.

Waar kan ik de paklijst vinden?
De informatiebrief, paklijst en het toestemmingsformulier zijn inmiddels verstuurd. Indien je hem niet hebt ontvangen, stuur dan een mail naar kamp@dunas-korfbal.nl

Ik heb nog vragen, bij wie kan ik terecht?
Voor vragen of mededelingen kun je terecht bij de hoofdleiding (Luc de Leijster en Jerney de Jong). Spreek één van ons aan of stuur een mailtje naar kamp@dunas-korfbal.nl.

Volg ons op social media voor alle ins en outs rondom het Dunas kamp.
Wel zijn de pagina's besloten en alleen te volgen door ouders van deelnemers en Dunas-leden.