Dunas Zomerkamp FAQ

Versie: 23 juni 2023

Dunas Zomerkamp
De eerste week van de zomervakantie staat al jarenlang in het teken van hét zomerkamp. Nu willen we natuurlijk deze traditie weer voortzetten! Een week lang verblijven we met de deelnemers in een kamphuis of kamperen we. We doen o.a. leuke (bos)spellen, er zijn tochten, zingen bij een kampvuur, koken samen en keten voordat we gaan slapen. Een vet leuke week dus, waarin de deelnemers vaak ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

Wie mogen er mee?
Alle Dunas jeugdleden van de A t/m F.

Wanneer is het Dunas Zomerkamp?
We gaan altijd in de eerste week van de zomervakantie. Dit jaar is dat van zaterdag 8 t/m 15 juli 2023.

Waar gaan ze dit jaar heen?
Allee Kasterlee! Dunas goes international, het is dan ook van belang dat iedereen (ongeacht leeftijd) een geldig identiteitskaart/paspoort meeneemt. Zonder kan je helaas niet mee. Net als in de jungle weet je niet waar je zal slapen, maar een luchtbed, slaapzak en kussen maken het altijd aangenamer. Meer informatie over de accommodatie is te lezen op Groepsverblijf & activiteiten op natuurdomein | Hoge Rielen | De Hoge Rielen

Kan mijn kind maar een paar dagen mee?
Nee helaas, de kinderen kunnen alleen een volledige week mee.  

Hoe kan ik mijn kind(eren) aanmelden?
Via het online aanmeldformulier. Aanmelden kon t/m 18 juni 2023.

Wat zijn de kosten voor deze week en hoe kan ik betalen?
De kosten voor kamp proberen we altijd zo laag mogelijk te houden. Helaas hebben ook wij te maken met prijsstijgingen. Dit jaar kost een week kamp € 185,-.
We begrijpen heel goed dat dit best veel kan zijn voor iemand. Kom je er financieel niet uit, laat het ons weten en dan zoeken we samen naar een oplossing.

De kosten voor het zomerkamp dienen voor 24 juni 2023 overgemaakt worden naar:

Naam: SV Dunas betreft Kamp
IBAN:
 NL33 INGB 0009 0116 96
o.v.v. Voornaam en achternaam kampganger(s)

Indien een deelnemer na betaling toch niet mee kan op kamp of vroegtijdig het kamp verlaat is er geen mogelijkheid tot teruggave van het kampgeld. 

Wie zijn er allemaal leiding?
Annabel Vink, Eline Kersten, Elmo Noorlander, Jerney de Jong (HKL), Joshi Lintjes (HKL), Justin Spaargaren, Kevin Harteveld, Maarten Kuif, Marianne de Bruijn, Milou van Deventer, Nima de Bos, Sanne Haan, Victor de Niet, Vincent den Dulk, Willem Kipp en Yeshe de Bos.

Hoe ziet het programma eruit?
Het echte programma geven we niet prijs, zodat het weer iedere dag een verrassing voor de kinderen is. Om een beetje een idee te krijgen; we spelen meestal 3 spellen (en heel soms 4 voor de ouderen) op een dag, eten voornamelijk in onze groepjes waarbij de kinderen meehelpen met koken, hebben soms nog iets van het thema (dat kan een bijv. een tocht zijn) en als het kan, zitten we ook nog even bij het kampvuur. Tussendoor hebben de kinderen ook nog vrije tijd om lekker te chillen.

Waar kan ik de paklijst vinden?
De informatiebrief, paklijst en de toestemmingsformulieren vind je hier

Ik heb nog vragen, bij wie kan ik terecht?
Voor vragen of mededelingen kun je terecht bij de hoofdleiding (Jerney de Jong en Joshi Lintjes). Spreek één van ons aan of stuur een mailtje naar kamp@dunas-korfbal.nl.

De inschrijvingen openen binnenkort!

Volg ons op social media voor alle ins en outs rondom het Dunas kamp.
Wel zijn de pagina's besloten en alleen te volgen door ouders van deelnemers en Dunas-leden. 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39