Nog maar eventjes en we gaan op Zomerkamp! De 20 leiders zijn druk bezig met de voorbereidingen en op onze social media kanalen heb je al het één en ander kunnen zien qua voorbereiding.

Wil je ons volgen gedurende kamp, dat kan! Wel zijn de pagina's besloten en alleen te volgen door ouders van deelnemers en Dunas-leden.

Groetjes,
de kampleiding

Dunas Zomerkamp FAQ

Versie: Zondag 11 juli 2021

Dunas Zomerkamp
De eerste week van de zomervakantie staat al jarenlang in het teken van hét zomerkamp. Nu willen we natuurlijk deze traditie weer voortzetten! Een week lang verblijven we met de deelnemers ergens in Nederland. We doen o.a. leuke (bos)spellen, er zijn tochten, zingen bij een kampvuur, koken samen en keten voordat we gaan slapen. Een vet leuke week dus, waarin de deelnemers vaak ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

Wie mogen er mee?
Alle Dunas jeugdleden van de A t/m F.

Wanneer is het Dunas Zomerkamp?
Dit jaar gaan we van zaterdag 17 t/m zaterdag 24 juli, de eerste week van de zomervakantie.

Waar gaan ze dit jaar heen?
Dit jaar verblijven we in Grolloo, Drenthe. We overnachten in cabins en safaritenten van de Boerhaarshoeve.

Wat zijn de kosten voor deze week en hoe kan ik betalen?
De kosten voor kamp proberen we altijd zo laag mogelijk te houden. Dit jaar kost een week kamp € 170,-.
We begrijpen heel goed dat dit best veel kan zijn voor iemand. Kom je er financieel niet uit, laat het ons weten en dan zoeken we samen naar een oplossing.

De kosten voor het zomerkamp dienen voor 10 juli overgemaakt worden naar:

Naam: SV Dunas betreft Kamp
IBAN:
 NL33 INGB 0009 0116 96
o.v.v. Voornaam en achternaam kampganger(s)

Wie zijn er allemaal leiding?
Dit jaar gaan er 20 leiders mee. Via onze social media zijn alle leiders voorgesteld en in de informatiebrief vindt u alle namen.
De hoofdleiding bestaat uit: Luc de Leijster, Arthur den Ouden en Jerney de Jong.

Hoe ziet het programma eruit?
Het echte programma geven we niet prijs, zodat het weer iedere dag een verrassing voor de kinderen is. Om een beetje een idee te krijgen; we spelen 3 spellen (en heel soms 4 voor de ouderen) op een dag, eten voornamelijk in onze groepjes waarbij de kinderen meehelpen met koken, hebben soms nog iets van het thema (dat kan een bijv. een tocht zijn) en als het kan, zitten we ook nog even bij het kampvuur. Tussendoor hebben de kinderen ook nog vrije tijd om lekker te chillen.

Waar kan ik de paklijst vinden?
De informatiebrief, paklijst en het toestemmingsformulier zijn verstuurd. Indien je hem niet hebt ontvangen, kan hij in je SPAM map terecht zijn gekomen. Hier kun je hem ook downloaden.

Coronaprotocol (update 11-7)
Vooralsnog kan het Zomerkamp doorgaan. Wel volgen we het protocol van We Gaan Op Zomerkamp. Dit protocol is geschreven door diverse jeugdorganisaties i.s.m. Nederlands Jeugdinstituut en onderschreven door de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde. De samenvatting voor ons kamp is hier te lezen.

Ik heb nog vragen, bij wie kan ik terecht?
Voor vragen of mededelingen kun je terecht bij de hoofdleiding (Luc de Leijster, Arthur den Ouden en Jerney de Jong). Spreek één van ons aan of stuur een mailtje naar kamp@dunas-korfbal.nl.