• Dunas kantine wordt stemlokaal

  Voor de verkiezingen van de Tweede Kamer heeft Dunas de kantine aangeboden aan de gemeente als stembureau. Op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 maart kan de kantine daarom niet voor andere activiteiten gebruikt worden. Mede vanwege Covid-19 moet de kantine vóór elke stemdag goed schoongemaakt worden. Help jij de kantinecommissie daar bij? We zoeken vrijwilligers.

  Lees meer

 • Streep door Zaalcompetitie

  In alle klassen onder de Korfbal League (en Reserve Korfbal League) zal dit seizoen geen zaalcompetitie plaatsvinden. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond, waarin duidelijk werd dat de huidige lockdown wordt verlengd.

  Lees meer

 • Waarom moeilijk doen als het SAMEN kan?

  Heb je wel eens behoefte aan deskundig advies over werk? Bijvoorbeeld over een contract, jouw loopbaan of een organisatieontwikkeling? Dan kun je vanaf 19 januari maandelijks terecht bij de gratis HR-desk. Op initiatief van onze sponsor Rots introduceren we in januari een laagdrempelig maandelijks (online) vragenuur waar leden, ouders, kinderen en partners van leden en sponsoren terecht kunnen. We starten dinsdag 19 januari.

  Lees meer

 • Volg de Korfbal League online

  Helaas mogen wij door corona nog steeds niet korfballen met de senioren en mag de jeugd alleen trainen. Alleen de Korfbal League en Reserve Korfbal League mogen de zaal in, al is het zonder toeschouwers. Om de wedstrijden toch te kunnen volgen, zijn het KNKV en de Korfbal Leagueclubs een samenwerking aangegaan met Eyecons.com, een platform voor live wedstrijden en video’s van teamsporten. Zo kun je iedere week de gehele competitie rechtstreeks volgen.

  Lees meer

 • Dunas Plezier en Presteren, Arthur in de Korfbal League een droom?

  De korfbalsport is een van de weinige sporten, die jaarlijks een vol Ahoy of ZiggoDome trekt met haar finale wedstrijden om het Nederlands Kampioenschap. Wanneer je ooit daarbij aanwezig bent geweest, weet je dat het een waarlijke happening is. Menig korfballer zou graag op dat niveau willen acteren, maar slechts weinige is het gegeven om in de hoogste competitie te mogen spelen. Nu met de huidige coronaregels is het alleen de Korfbal League en Reserve Korfbal League die in de zaal mogen trainen en de competitie mogen aangaan.

  Lees meer

 • Voorbereidingen zomerkamp van start

  De afgelopen weken zijn de voorbereidingen voor het eerste Dunas Zomerkamp van start gegaan. De leiding is druk bezig met het verzinnen van spellen en al het andere dat geregeld moet worden. Ook zijn de diverse social media kanalen inmiddels actief. Er is dit jaar zelfs een Zomerkamp Tiktok account.

  Lees meer

 • Ouders gevraagd voor coronadienst

  Dinsdag 5 januari starten we met de buitentrainingen. We werken met een coronadienst die een oogje in het zeil houdt en ook zorgt dat jonge kinderen niet zonder begeleiding het veld verlaten. De JTC vult deze dienst in de 1e week. We roepen graag de hulp van ouders in voor de weken erna. Kun je een keer helpen op dinsdag of vrijdag van 17.45 uur tot 19.15 uur? Dan heel graag! Je kunt je opgeven via de app bij Ly of via de JTC.

  Lees meer

 • Winteronderhoud kantine

  Nu de kantines gesloten zijn, hebben we de gelegenheid om verder te gaan met het onderhoud ervan. Vanaf 4 januari wordt de binnenzijde van de andere kantine door de gemeente geschilderd in de kleuren van Dunas en in het voorjaar (maart/april) zal de buitenkant onder handen worden genomen, zodat beide kantines in de Dunas kleuren zullen schitteren.

  Lees meer

 • Jeugdtrainingen vanaf dinsdag 5 januari 2021

  De scholen zijn minimaal tot 19 januari dicht, zo ook de sporthallen en gymzalen. De kans is groot dat dit nog wel wat langer gaat duren, de zorgpiek is nog niet in zicht. Jeugd tot 18 jaar mag wel in de buitenlucht in groepsverband trainen. Daarom willen we vanaf dinsdag 5 januari de korfbaltrainingen bij de jeugd weer opstarten. We zullen dan op ons eigen Stokroosveld gaan trainen. Op het kunstgras en in de buitenlucht!

  Lees meer

 • Van het bestuur

  Aan het einde van het kalenderjaar blikken we normaliter terug op het voorbije jaar om de mooie momenten, kampioenschappen, leuke evenementen en andere bijzondere gebeurtenissen, de revue te laten passeren. Alleen dacht 2020 daar anders over. Het werd een heftig jaar waarbij de impact van corona op ons dagelijks leven enorm is geweest, en nog steeds is. Ook onze mooie korfbalsport werd niet ontzien.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39