• Informatieavond teamindeling seizoen 2023-2024

  Op woensdag 8 maart wil de JTC ouders en/of kinderen graag informeren over het proces van de teamindeling. Ieder jaar zijn er vele vragen rondom dit thema. In een korte bijeenkomst per leeftijdscategorie zullen wij uitleggen hoe en wanneer wij starten met een eerste opzet van de teamindeling en wat daarbij belangrijk is vanuit het KNKV en Dunas.

  Lees meer

 • Dunas Zomerkampmiddag zo 5 februari

  Geachte jonkheren en -vrouwen,

  a.s. zondag 5 februari laat Kasteel Dunas zijn ophaalbrug zakken en opent het zijn deuren om jullie te ontvangen voor de Kampmiddag. We halen van de leukste week van het jaar herinneringen op met foto’s en de kampfilm. Natuurlijk wordt ook het nieuwe thema gepresenteerd.

  Lees meer

 • Scheidsrechters februari

  Bij deze de scheidsrechters voor de komende maand. Het blijft een lastige puzzel om elke wedstrijd te voorzien van een scheidsrechter. Het is bijna niet te doen iemand aan te wijzen in een prettige combinatie met de eigen te spelen wedstrijd. Mijn dank is groot aan een ieder die weer een wedstrijd wil fluiten.

  Groet, Sandor

  Lees meer

 • ODO beter op schot dan Dunas

  Zaterdag 28-1 stond de belangrijke thuiswedstrijd tegen ODO (Ontspanning Door Oefening) op het programma. De tribune van sporthal Zuidhaghe was bijna gevuld en er hing een ontspannen sfeer. Toen scheidsrechter Karbet floot, kwamen de spelers van de D3 en de spelers van het eerste samen oplopen om zich voor te stellen aan het publiek.

  Lees meer

 • Een geslaagde Dunas Pubquiz!

  Vrijdag 13 januari was het tijd voor de eerste Dunas Pubquiz. Stipt om 20 uur gingen maar liefst 20 teams de strijd met elkaar aan om uit te maken wie zich voor de eeuwigheid mag voorstellen als winnaar Dunas Pubquiz 2023!

  Lees meer

 • Ook bij RTC U17 een Dunas topper!

  Eerder is al voorbijgekomen dat Quinten, Hugo, Amélie, Roos en Marin meededen aan de RTC selectietrainingen. Afgelopen zondag stonden in de Fortuna-hal heel wat tieners klaar voor een RTC U17 selectietraining. Bram uit de B1 heeft hier aan meegedaan!

  Lees meer

 • Kom aanmoedigen! Zat 28 januari: Dunas 1 – ODO

  Heb je al plannen komende zaterdag? Nog niks? Dan weten wij iets leuks. Kom om 18:00 uur Dunas 1 aanmoedigen. Zij spelen zaterdag 28 januari in onze thuishal Zuidhaghe tegen ODO uit Maasland, onze directe tegenstander. Help jij de tribune turquoise-zwart kleuren? Dat zou tof zijn!

  Lees meer

 • Nog twee toppers bij RTC!

  Afgelopen maandag hebben Marin en Roos uit de C1 meegedaan met de eerste selectietrainingen van het RTC team U15.

  Lees meer

 • Wijziging trainingshal: Ockenburgh NIET beschikbaar

  Op dinsdag 31 januari van 18-19 uur en op vrijdag 3 februari van 18-20 uur is Sporthal Ockenburgh niet beschikbaar om te trainen. Op deze avonden trainen de betreffende teams (E1 t/m E4 en A1 op vrijdag) op een andere locatie!

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39