• Meedenkavond Sponsorbeleid verplaatst naar 4 september

  Met nog een paar weken tot de zomervakantie is iedereen druk, druk, druk en aan vakantie toe. Dat geldt voor veel leden die we graag zien op de meedenkavond over het sponsorbeleid en ook voor de werkgroep die er aan werkt. We verplaatsen onze geplande bijeenkomst daarom naar 4 september. Op 10 juli kun je dus iets anders plannen!

  Lees meer

 • Expeditie Olympus

  Over iets meer dan een week vertrekken ruim 60 kinderen en 17 leiders naar de tempels in Kasterlee om een fantastische week te beleven. De kinderen kijken hier elk jaar naar uit en de leiding is al sinds januari met de voorbereidingen bezig. De laatste punten worden op de spreekwoordelijke i gezet en dan zijn wij zaterdag 13 juli 9:45 uur klaar om te gaan!

  Lees meer

 • Volg TeamNL Korfbal op de weg naar Catalonië!

  In de aanloop naar het EK Korfbal wordt TeamNL Korfbal gevolgd door een cameraploeg, die ‘De weg naar Catalonië’ vastlegt. Wekelijks worden fans via social media meegenomen in de trainingen, dagelijkse bezigheden van de atleten en dingen die er spelen in het team.

  Lees meer

 • Ambassadeurs gezocht voor schooljaar 2024-2025

  Dunas is gekoppeld aan een aantal scholen in de buurt. Dit om te voorkomen dat meerdere korfbal verenigingen werven op de zelfde school. Bij iedere school proberen we gedurende het schooljaar wervingsacties te doen voor groep 1 t/m 6. Voor sommige scholen zoeken we dit jaar nieuwe ambassadeurs. Het kost maar weinig tijd, zo'n 30 minuten per 2 a 3 maanden.

  Lees meer

 • Oefenwedstrijden veld najaar 2024

  In dit bericht vind je het schema voor de oefenwedstrijden. Nog niet alle oefenwedstrijden en tijden zijn bekend. Mocht je niet kunnen spelen, dan zo snel mogelijk afmelden bij Lisa of Fardau.

  Lees meer

 • Niet normaal

  Er circuleerde al dagen diverse aantallen. 100, later 120, weer later 155. Uiteindelijk 168. Ik dacht nog one hundred and eigthy moet te doen zijn. Het schijnt dat dit het definitieve aantal is geworden. Maar die bevestiging heb ik nog niet gekregen. We hadden in het verleden al zo’n 120 personen op de BBQ gehad, maar dit is een absoluut record.

  Lees meer

 • Evaluatie jeugdactiviteiten 2023-2024

  Het afgelopen seizoen heeft DUN-AC veel activiteiten georganiseerd. Nu heeft DUN-AC een oproep aan alle jeugdleden, want wij horen heel graag van jullie wat jullie van deze activiteiten vonden!

  Lees meer

 • Ouder-kindwedstrijden: wat een geslaagde dag!

  Afgelopen zaterdag, 22 juni, was het zover: niet alleen onze jeugdleden stonden op het veld, dit keer deden de ouders ook mee! De ouder-kindwedstrijden stonden namelijk op het programma. Het werd een heerlijke zonnige dag, waarbij er veel werd gelachen en het plezier niet te missen was.

  Lees meer

 • Tassenactie Vriendjesmaand

  Na de april vriendjesmaand en de regenachtige pannenkoekentraining hebben we onze wervingsactie goed afgesloten. Vele vriendjes (wel 54 stuks!) zijn bij Dunas mee komen doen. Een paar dagen later ontvingen we het eerste nieuwe lid!

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39