• Burgermania weer groot succes

  Ondanks dat er in het pinksterweekend geen wedstrijden was het vrijdagavond 26 mei een drukte van belang in de kantine.

  Lees meer

 • Scheidsrechters in juni

  Hieronder de scheidsrechters voor de laatste 3 wedstrijden van dit seizoen. Mocht je zelf niet kunnen fluiten, graag zelf eerst proberen vervanging te zoeken. Indien je er niet uitkomt, dan kun je overleggen met Sandor.

  Lees meer

 • Teams van de week: A1 en A2

  Het einde van het seizoen is in zicht en we zijn dan ook aangekomen bij de laatste teams van de week. Dit keer staat onze oudste jeugd in de spotlight, namelijk de A1 en A2!

  Lees meer

 • Veel vrolijke vriendjes!

  We zijn inmiddels drie weken bezig met de wervings-vriendjesmaand en het gaat lekker! De ballen-scorepijp heeft zijn top al twee keer gehaald en sommige vriendjes zijn zelfs al twee keer meegekomen.

  Lees meer

 • Een doelpuntrijke, gezellige Hemelvaart

  Afgelopen donderdag was het zover, het schutterstoernooi bij Dunas. 13 kinderen uit de F- en E-teams, 9 duo’s uit de D- en C-teams en 45 duo’s uit de senioren, B- en A-teams gingen de strijd aan om schutter van het jaar te worden.

  Lees meer

 • Dunas pakt 2 belangrijke punten uit in Noordwijk

  Het was goed vertoeven afgelopen zaterdag in Noordwijk, het zonnetje scheen, maar er stond wel een verraderlijk windje. Dunas moest het in Noordwijk opnemen tegen Fluks dat momenteel de 4e plek inneemt. Beide ploegen kunnen samen met DKV Victoria nog aanspraak maken op de 2e plek in de poule welke recht geeft op promotie naar de 2e klasse.

  Lees meer

 • Geslaagde kamptraining

  Vrijdagavond 12 mei, 17:30 uur en de eerste kinderen kwamen het Stokroosveld al opgelopen. Nog nooit heeft de zomerkampleiding kinderen zo op tijd zien komen, dat was schrikken want de voorbereiding was nog niet klaar. Zo’n 80 kinderen waren aanwezig om de kampsfeer te proeven. En ook van deze opkomst schrok de leiding!

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39