• Richard Mafficioli nieuwe trainer Dunas 1

  Het bestuur en de JTC van korfbalvereniging sv Dunas zijn blij te kunnen mededelen dat Richard Mafficioli voor aankomend seizoen is aangesteld als nieuwe trainer voor ons 1e team.

  Lees meer

 • Koken met sterren

  Vrijdag 17 juni stalen Saskia en Rick de show met een heerlijke pesto-kip-pasta uit de Dunas keuken. Onze koks kookten voor ouders die kwamen eten, vrijwilligers, jeugdleden en de Kamp Commissie die druk vergaderde over ….tja, dat is allemaal geheim natuurlijk.

  Lees meer

 • Reminder: opgeven BBQ familiedag

  Het korfbalseizoen wat betreft wedstrijden is ten einde maar de gezelligheid daarentegen nog niet! Zaterdag 2 juli vindt de Dunas Familiedag plaats. Na het sportieve gedeelte zal rond 17:00 uur de BBQ worden aangestoken. Voor de inkoop is het van belang dat wij tijdig weten hoeveel mensen er gezellig mee eten.

  Lees meer

 • Hoort hoort! Vraag ’t voort!

  Hier klinkt de dorpsomroeper van Dunas Kamp 2022, de schildknapen zijn nog naar het volgende op zoek:
  - een camping kooktoestel (2- of 3-pits voor op een gasfles)
  - afsluitbare tent (om onze jonkvrouwen en prinsen te voorzien van onaangeknabbeld voedsel)
  - waterpistolen
  - lege statiegeld flessen

  Lees meer

 • Dunas zoekt een nieuwe secretaris

  SV Dunas is op zoek naar een nieuwe secretaris. Na een periode van 5 jaar (Futura + Dunas) zal Shirley Uitte de Willige haar functie tijdens de komende ALV neerleggen. Ben jij een goed georganiseerd persoon en lijkt het jou een leuke uitdaging om een bestuursfunctie te vervullen en het secretariaat van de vereniging te runnen, stuur dan een berichtje naar secretaris@dunas-korfbal.nl.

  Lees meer

 • Trainingen tot aan de zomerstop

  Het is alweer bijna zomervakantie, wat betekent dat de laatste wedstrijden en trainingen van dit seizoen in zicht komen. Met dit bericht brengen we jullie op de hoogte van de trainingen tot aan de zomerstop.

  Lees meer

 • Jeugdtrainers seizoen 2022-2023

  Nadat vorige week de teamindeling bekend is gemaakt, is het nu tijd om bekend te maken wie de jeugdtrainers voor komend seizoen zijn. De JTC en trainersbegeleiders zijn hen nu al enorm dankbaar voor hun inzet voor de jeugd van Dunas!

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39