• Van het bestuur

  Het eerste deel van het veldseizoen 2022 en 2023 is volop aan de gang en dat is goed te merken aan de drukte op het sportcomplex. Trainingen worden goed bezocht, de vrijdagavond maakt hongerig en de zaterdag maakt het compleet. Drukte alom, heerlijk om iedereen weer volop in beweging te zien en te zien genieten met elkaar.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslagen di 27/9 en za 1/10

  Afgelopen dinsdag speelde Dunas 2 al hun wedstrijd, nadat HKV/OE 4 dit had gevraagd. Voor hen was dit geen probleem, want hierdoor hadden een aantal lekker een vrij weekend. De rest mocht nog aan de slag als scheids, coach of reserve. Op zaterdag speelden 11 teams een thuiswedstrijd, waarbij de scheidsrechters in het zonnetje werden gezet tijdens de Week van de Scheidsrechter. Van een aantal wedstrijden hebben wij weer verslagen ontvangen, waarvoor dank!

  Lees meer

 • Laatste kennismakingsbijeenkomsten

  Op vrijdag 9 september jl. zijn we begonnen met de kennismakingsbijeenkomsten voor ouders onderling en met de vereniging. Inmiddels hebben veel ouders aan de bijeenkomsten deelgenomen, die als gezellig, interessant en zinvol worden ervaren!

  Lees meer

 • Ouderbijeenkomsten gezellig en succesvol

  Afgelopen weken zijn er meerdere bijeenkomsten voor ouders georganiseerd. De bijeenkomsten waren gericht op de kennismaking met de vereniging en elkaar. De bijeenkomsten worden als interessant en zinvol ervaren, maar zijn ook gezellig.

  Lees meer

 • Dunas 1: Lisa en Kevin stelen de show tegen Fluks 1

  Wat een wedstrijd beleefden we zaterdag! Het zonnetje deed goed mee op deze zaterdag en ook het massaal opgekomen publiek maakte er een heerlijk middagje van. De Dunas Devils lieten zich veelvuldig horen en het leek soms wel of het om een wedstrijd in de hoofdklasse ging.

  Lees meer

 • Grote Clubactie update

  De Grote Clubactie is al 11 dagen bezig en een heleboel kinderen zijn voor Dunas bezig met loten verkopen. Maar de GCA duurt nog tot 21 november, dus daar kunnen nog een heleboel verkochte loten bij. Lees hier meer over de Grote Clubactie en hoe je online een lot kan kopen.

  Lees meer

 • Week van de Scheidsrechter

  Geen wedstrijd zonder een scheidsrechter. ⚽ Elk weekend staan ze voor ons klaar. Deze grote groep vrijwilligers is onmisbaar op onze vereniging.

  Lees meer

 • Wat een avond! HamburgerMania! 🍔

  Nadat ik flink op zoek ben geweest naar koks voor de vrijdagmaaltijd zag het er naar uit dat er toch een paar vrijdagen overgeslagen moesten worden. Hans sprak me aan en zei: wat dacht je van HamburgerMania? Niet zo ingewikkeld. Dat regel ik wel met Edouard. Ok, leuk. Ik help je wel als het nodig is, zei ik nog.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslagen za 24/9

  Onze reporters zijn voor jullie door weer en wind op pad geweest en hebben een aantal wedstrijden bekeken. Bij deze de ingestuurde wedstrijdverslagen.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39