• Boaz bedenkt donut voor Prinses Maxima Centrum actie

  Onze kleine held Boaz heeft samen met bakkerij Victor Driessen en de Haagsche Koekmeisjes deze monsterlijk lekkere donut bedacht! Naast dat deze donut er geweldig uitziet, hangt er ook een mooi doel aan vast. De opbrengst gaat namelijk naar het Prinses Maxima Centrum. Eten voor het goede doel dus!

  Lees meer

 • Dinsdag 20 april: Rots HR desk beantwoordt je vragen

  Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Heb je als werkgever vragen over personeelsbeleid of wil je sollicitatietips? Stel je vraag aan de HR desk van onze sponsor Rots HR Professionals. Petra van Leeuwen en Claire Hebels leggen in een filmpje zelf uit wat ze bieden. Dinsdag 20 april staan zij tussen 19 en 21 uur weer (digitaal) klaar voor leden en familieleden.

  Lees meer

 • Koppelspel: een succes!

  Na het spelen van Levend Kwartet en Bakovoeby een paar weken geleden, stond er afgelopen zaterdag een ander spel op het programma: het Koppelspel! Ondanks de regendruppels aan het einde van de ochtend, werd er door alle teams fanatiek meegedaan en was het wederom een geslaagde zaterdagactiviteit!

  Lees meer

 • KombiFit trainingen weer van start

  Op 6 april was het Internationale Sportdag, op 7 april World Health Day. Alle reden om aandacht te besteden aan KombiFit: een laagdrempelig bewegingsprogramma waar iedereen die fit wil worden of blijven aan mee kan doen. Onlangs zijn ook zij weer voorzichtig gestart.

  Lees meer

 • Informatie Korfbal Leaguefinale 17 april

  Zaterdag 10 april spelen de vier sterkste clubs van dit seizoen in Sassenheim (TOP/LITTA tegen PKC/Vertom) en Koog aan de Zaan (KZ/Thermo4U tegen Fortuna Delta Logistiek) de return in de tweede play-offronde. Zaterdag 17 april is RTM Stage in Rotterdam Ahoy het decor van de Korfbal Leaguefinale. De Korfbal Leaguefinale start om 16.00 uur en wordt live uitgezonden door de NOS.

  Lees meer

 • In de spotlight: Steffie Buijs

  Deze week voor het voetlicht: Steffie Buijs. Ze is druk aan het klussen met Alex, die ook lid is van Dunas. Ze betrekken binnenkort een huis aan de Laan van Meerdervoort samen met katten Bob en Puck. Lekker dicht bij het Stokroosveld dus! Wat ze doet bij Dunas? Dat vertelt ze zelf.

  Lees meer

 • Pasen printables

  Het is bijna Pasen en weer tijd voor een paar leuke printables! Stokkie is helemaal in de Paassferen op de nieuwe kleurplaten en hoe leuk zijn deze wikkels voor om je eitjes?!

  Lees meer

 • Teamplayers zijn succesvol, weer een veld vol kinderen!

  Donderdag 1 april stond het veld weer vol enthousiaste kids: wel 40 kinderen (geen grapje !!). Verdeeld over 2 velden waren ze ondanks de harde wind lekker aan het sporten. Pittenzakkjes, hoepels, ballen, pionnen als hoedjes. Ze waaiden nog net niet weg en wat kun je er veel mee doen.

  Lees meer

 • Seizoen 2021/2022

  De JTC is al druk bezig met nadenken over de indeling van de teams voor volgend seizoen. We gaan ervan uit dat 2021/2022 een normaler korfbal-seizoen wordt en we weer volop aan de bak kunnen tijdens de competitie.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39