• Nieuwe aanplant Stokroosveld

  Bij de herinrichting van het Stokroosveld voor de aanleg van de kunstgrasvelden moest er een aantal groenvoorzieningen wijken.

  Lees meer

 • Trainingen in de zaal opnieuw van start

  Afgelopen vrijdag heeft het kabinet besloten dat binnen sporten weer mag voor iedereen. Er zijn geen beperkingen in groepsgrootte en ook hoeft geen rekening gehouden worden met 1,5 meter afstand tijdens het sporten.

  Lees meer

 • Activiteiten voor de jeugd op de zaterdagen

  We gaan ervan uit dat we helaas voorlopig de zaal nog niet in mogen. Daarom hebben we besloten om naast de training doordeweeks ook op zaterdag met elkaar aan de slag te gaan. In dit bericht lees je wat we op de zaterdagen in januari gaan doen.

  Lees meer

 • Korfbal is geen sport voor watjes

  Afgelopen zaterdag stonden er heel veel kids op het veld, de eerste 2 uurtjes ging het nog wel. Toen het rond 13.00 uur begon te regenen werd het toch wel erg koud. Toch hebben alle kinderen en trainers die er waren het volgehouden, en is gebikkeld tot het einde!!

  Lees meer

 • Kampavond vrijdag 14 januari

  A.s vrijdag is het zover, de eerste kampavond van Dunas! Helaas moeten we het, ondanks dat we het uitgesteld hebben, nog digitaal doen.

  Lees meer

 • 8 januari weer een trainingsdag op het veld

  Namens de JTC voor iedereen de beste wensen en op naar een mooi korfbal jaar. ⚽💪🏻🥇Om dan ook maar gelijk goed van start te gaan gaan we op zaterdag 8 januari lekker op het veld trainen.

  Lees meer

 • Daar gaan we weer!

  Gelukkig, daar gaan we weer, op naar het veld. Dinsdag 28 december kwamen er veel kinderen van de F t/m de A een balletje gooien tijdens de eerste buitentraining. Precies tussen de buien door was het prima te doen. Jasjes gingen uit en zelfs enkele korte broeken zijn gezien!

  Lees meer

 • Trainersbegeleiders in opleiding

  In de maand november hebben Willem, Jamey, Lenneke (onze nieuwe trainersbegeleider, de moeder van Anna uit de E2) en Monique samen met nog 15 andere trainers van verschillende Haagse sportclubs de opleiding tot trainersbegeleider gevolgd via het NOC*NSF. Vier avonden zijn wij intensief bezig geweest met wat een veilige, goede en effectieve manier is van begeleiden. Daarbij hebben wij vooral ook heel veel geoefend met elkaar.

  Lees meer

 • Fijne feestdagen!

  Het bestuur van Dunas wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2022!

  Lees meer

 • Het KNKV wenst iedereen fijne feestdagen

  Het KNKV bedankt iedereen voor de flexibiliteit, inzet en samenwerking in het afgelopen jaar. Verder wenst het KNKV iedereen fijne feestdagen. Op naar een mooi 2022 in goede gezondheid!

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39