• ALV SV Dunas 18 november 2020, 20.00 uur via ZOOM

  Hierbij nodigen wij alle leden, de wettelijke vertegenwoordigers van jeugdleden tot en met 15 jaar en donateurs van harte uit om op woensdag 18 november 2020 de eerste algemene ledenvergadering (ALV) van SV Dunas bij te wonen.

  Lees meer

 • Grote Club Actie - Stand van Zaken

  Labels: Dunas, GCA

  Vele jeugdleden zijn al actief met het verkopen van loten voor de Grote Club Actie. Maar ook Seniorenleden en Supporters van Dunas doen hun best.
  DANK aan al die mensen die ons al gesteund hebben. We hebben ons als doel gesteld om ook dit jaar weer meer dan 1000 loten te verkopen.

  Lees meer

 • Leden werven lastig, maar toch geslaagd

  Sinds de start van Dunas is de ledenwervingscommissie, ofwel Maarten Kuif, Elmo Noorlander en Monique vd Berg gestart met een aantal wervingsacties. Samen met Jelmer Knossen van Korfbalkids zijn de basisscholen de Abeel, de Zonnebloem en de Oase bezocht. Na een gezellige kangoeroe-ochtend voor alle kleuters van de Abeel hebben Fardau en Jante wel wat nieuwe gezichtjes gezien op zaterdagochtend, maar zij zijn helaas niet veel vaker gekomen.

  Lees meer

 • Competitie ligt stil, wel training voor de jeugd

  Het kabinet kondigde dinsdag 13 oktober nieuwe coronamaatregelen aan. Deze gedeeltelijke lockdown heeft gevolgen voor onze sport. De competitie wordt helemaal stilgelegd. De jeugdteams kunnen wel blijven trainen, voor de senioren is ook dat de komende weken niet mogelijk. We volgen de berichtgeving op de voet en houden je via de app en de website op de hoogte.


  Lees meer

 • Week van de scheidsrechter

  Afgelopen week was “de week van de scheidsrechter”. Als vereniging hebben we hier niet veel aandacht aan besteed, maar toch willen we er alsnog even bij stilstaan. Het is een hele opgave om en wedstrijd zo te fluiten dat iedereen het naar zijn zin heeft.

  Lees meer

 • Club actief- Grote Clubactie

  177 mensen hebben al 556 loten gekocht voor Dunas.
  En 39 kinderen hebben hier aan meegewerkt !
  Zo heeft Alana al ca 45 loten verkocht en Anna P al 30!!!
  Houden zij de 1e en 2e plaats?

  Lees meer

 • Livestream Dunas

  De afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest met het uitzoeken hoe we de wedstrijden van Dunas kunnen streamen zodat het publiek vanuit huis mee kan kijken. Nog niet alles werkt zoals we willen, maar dit weekend willen we wel proberen met streamen!
  We starten met de wedstrijden van Dunas 1 en 2:

  Lees meer

 • Wedstrijdverslagen afgelopen weekend

  Vanaf dit weekend was er vanwege Covid-19 helaas geen publiek meer welkom bij de wedstrijden. We zijn heel erg blij dat we desondanks toch nog vier wedstrijdverslagenhebben ontvangen. Hopelijk ontvangen we ook volgende week nog een aantal wedstrijdverslagen. We doen hierbij een beroep op de coaches en chauffeurs bij de uitwedstrijden.

  Lees meer

 • De Grote Clubactie

  35 Dunas kinderen zijn bezig met loten verkopen via de QR code. Dank hiervoor!! (en alle ouders en familie leden die loten kopen natuurlijk ook bedankt). De teller staat nu op totaal 464 loten. Je mag nog tot 24 november verkopen dus we kunnen nog een paar weken doorgaan. Elk verkocht lot levert Dunas €2,40 op en dat is best welkom denk ik zo in deze tijden.

  Lees meer

 • Grote Clubactie - Gebruik de QR Code

  Met behulp van deze QR code kan je nu snel en gemakkelijk loten (ver)kopen voor de grote clubactie. Scan de QR code met je telefoon en je wordt direct doorgelinkt naar een website waarop Grote Clubactie loten voor Dunas gekocht kunnen worden. Vul de naam in van wie je een lot koopt, en dit wordt automatisch geregistreerd.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39