• Data jeugdactiviteiten bekend!

  Zoals eerder al te lezen was, staat de eerste jeugdactiviteit voor 2024 alweer gepland. De data voor de andere jeugdactiviteiten zijn echter ook bekend! Lees daarom gauw verder en noteer deze data alvast in de agenda.

  Lees meer

 • Dunas Wijnproeverij 22 maart

  Save the date! Op vrijdag 22 maart organiseert Partij! & Co een wijnproeverij voor iedereen van 18 jaar en ouder.

  Lees meer

 • Oefenwedstrijden veld voorjaar 2024

  Voorlopig spelen we nog even in de zaal, maar het schema met oefenwedstrijden voor het veldseizoen is bekend. Als je niet kan spelen, dan graag zo snel mogelijk afmelden bij Fardau of Lisa.

  Lees meer

 • Quiz middag voor de D- en E-tjes op zaterdag 9 maart

  DUN-AC heeft ook in 2024 weer leuke activiteiten op de planning staan. De D- en E-teams zijn de eerste die een activiteit in de agenda mogen noteren, want op zaterdag 9 maart is het tussen 15.00 en 17.00 uur tijd om te quizzen!

  Lees meer

 • De Kangoeroes groeien verder door

  In de zaalperiode zijn ze wat onzichtbaar, maar elke zaterdag wordt er door een groep enthousiaste en sportieve kleuters hard gewerkt aan de breed motorische vaardigheden. Gemiddeld zijn we met ongeveer vijftien kinderen en drie hulpouders. Zo kunnen Leonore, Merel en Eva met deze groep kids lekker trainen.

  Lees meer

 • Gezocht! Schoonmaakhulp

  De B kantine wordt regelmatig verhuurd. Omdat we deze op maandag weer schoon moeten opleveren voor de naschoolse opvangen zijn wij op zoek naar iemand die op afroep op zondag of maandagmorgen de kantine kan stofzuigen en dweilen en de toiletten kan schoonmaken.

  Lees meer

 • Geslaagde Pubquiz

  Vrijdagavond 26 januari. Al maanden waren velen van ons niet in de vertrouwde Dunas kantine geweest. Maar gelukkig wist een groot aantal mensen deze nog te vinden. Maar liefst 15 teams deden mee aan de Pubquiz.

  Lees meer

 • Dunas revancheert zich tegen Fluks

  Op zaterdag 27 januari stond de return op het programma tegen Fluks. Uit had Dunas met 18-17 nipt verloren, dus Dunas ging voor een sportieve revanche. Spelertjes van de F1 en de F2 mochten samen met de spelers oplopen om zich voor te stellen aan het publiek op de volle thuistribune. Er zit volop talent bij die F-jes, dus nog een paar jaartjes wachten en dan hoofdklasse? We gaan het zien, er ondertussen over dromen mag.

  Lees meer

 • RTC-talentenrondes

  Afgelopen maandagen hebben Dean en Benthe (C1), Edouard (B1) en Imke en Quinten T. (A1) meegedaan met de eerste selectietrainingen van het RTC-team.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39