• Wijziging coronamaatregelen per 25 september

  Per zaterdag 25 september a.s. wijzigen de coronamaatregelen voor sportverenigingen. Voor gedeelten van onze accommodatie is het verplicht om het coronatoegangsbewijs (CTB) te tonen.

  Lees meer

 • Ook achter de schermen: Topsport!

  De competitie is in volle gang en tot nu toe heeft elk team hun wedstrijd kunnen spelen met voldoende mensen, begeleiding en een scheidsrechter. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Elke week puzzelt een aantal mensen op de schema’s, afzeggingen, scheidsrechters en beschikbaarheid van coaches om alles rond te krijgen. Sandor Post van de JTC noemt dat ‘topsport’ en geeft ons een kijkje achter de schermen.

  Lees meer

 • Week van de scheidsrechter

  Zonder scheidsrechter geen wedstrijd! Echter niet iedereen is bereid wedstrijden te fluiten en het is dan ook niet gek dat er eigenlijk veel te weinig scheidsrechters zijn. Maar ga er maar aanstaan: 2
  teams, vaak voorzien van 2 coaches per team en een aantal reserves. Dat zijn al snel 24 mensen die het allemaal anders zien dan jij. En dan heb ik het publiek nog niet eens meegerekend…

  Lees meer

 • Scheidsrechters zaterdag 25 september

  De thuiswedstrijden van de breedtesport senioren en de jeugd moeten gefloten worden door onze eigen verenigingsscheidsrechters. Op deze pagina wordt gedurende het korfbalseizoen deze aanwijzingen gepubliceerd. Kan je niet? Kijk of je met iemand kan ruilen.

  Lees meer

 • Even voorstellen

  Nu ik regelmatig met mijn camera bij Dunas langs de lijn ben te vinden, wordt het tijd om mijzelf kort voor te stellen. Ik ben Wim den Dulk, de vader van Vincent (coach B1 en speler van Dunas 5). Ik ben een hobby fotograaf en vind het erg leuk om bij korfbalwedstrijden te fotograferen. Dat doe ik altijd in overleg met de vereniging, vaak op verzoek van de vereniging en soms op eigen initiatief.

  Lees meer

 • Grote Clubactie 2021 van start

  18 september jl. was het dan zover, de start van de Grote Clubactie! Uit- en thuisspelende teams werden in de B-kantine van Dunas verwelkomd door Hetty.

  Lees meer

 • ALV 29 september 2021, 20.00 uur via ZOOM

  Hierbij nodigen wij alle leden, de wettelijke vertegenwoordigers van jeugdleden tot en met 15 jaar en donateurs van harte uit om op woensdag 29 september 2021 om 20.00 de algemene ledenvergadering (ALV) van SV Dunas bij te wonen.

  Lees meer

 • Gaan we nog wat leuks doen dit jaar?

  Nou en of we dat gaan doen! Laten we ons eerst even voorstellen, wij zijn DUN-AC. Dat staat voor de Activiteitencommissie van Dunas. Een nieuw seizoen, een nieuwe opzet met nieuwe AC vrijwilligers.

  Lees meer

 • Feestelijke activiteiten aanstaande zaterdag bij Dunas

  Komend weekend op zaterdag 18 september staat Dunas bol van activiteiten. De belangrijkste activiteiten zijn de thuiswedstrijden van de selectie en de verkoop van de loten van de Grote Clubactie (GCA) door de jeugdteams.

  Lees meer

 • GEZOCHT: saté snijders en rijgers

  Aanstaande zaterdag is er saté van de BBQ te koop tijdens de eerste thuiswedstrijden van 1 en 2. Daarom zijn we op zoek naar (veel) mensen die vrijdagavond willen helpen met het snijden en rijgen van de saté. Wie oh wie wil komen helpen?!

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39