• Gezocht barmedewerkers voor de Jeugd-trainingsavonden

  Nu we 18 jeugdteams hebben, wordt ook op meer avonden in de week door de jeugd getraind. Tijdens de trainingen van de jongste jeugdteams zijn wij op zoek naar ouders die bij toerbeurt voor de opening van de kantine kunnen zorgen en de bar kunnen bezetten.

  Lees meer

 • Rots zoekt communicatie-kracht

  Onze hoofdsponsor Rots is de steun en toeverlaat voor organisaties als het gaat om HR-zaken. Centraal daarin staat een gezonde relatie van iedere werkgever met de medewerkers. Rots groeit en is per direct op zoek naar een (aankomend) communicatie-expert. Is dat jouw vak of studeer je in die richting? Dan hoort Rots graag van je!

  Lees meer

 • Genieten op eerste jubileumdag

  Afgelopen zaterdag stond volledig in het teken van het 1-jarig jubileum van Dunas. Na een jaar dat vooral door corona werd bepaald, was het tijd voor een feestje! En er is flink uitgepakt! ’s Ochtends begon de jongste jeugd aan hun heel leuke spellenparcours met onder meer een groot stormbaanluchtkussen. Daarnaast was er schmink, tattoos, nog eens twee springkussens en er was een heuse ijscokraam.

  Lees meer

 • Dunas in de Wijkwijs

  Zoals de voorzitter tijdens zijn toast afgelopen zaterdag al aangaf, we zijn veel in de media te vinden deze maand!
  In het huidige nummer van de Wijkwijs, een magazine van Wijkberaad Bloemenbuurt De Hyacint, staat een interview met onze voorzitter Bart, JTC-lid Monique en jeugdleden Rutger en Daila.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39