• Week van de scheidsrechter

  Je bent het misschien niet altijd met hem of haar eens, maar zonder diegene zouden we überhaupt geen wedstrijd kunnen spelen. We hebben het natuurlijk over de scheidsrechter. We zijn ieder weekend superblij dat we een scheids (van de bond of van Dunas zelf) bij de wedstrijd hebben, maar deze week staan we er extra bij stil.

  Lees meer

 • Grote Clubactie update

  We zijn pas een week van start met de Grote Clubactie, maar de eerste €1.000,- is al binnen! Wat zijn jullie goed bezig! Wist je dat ...?

  Lees meer

 • Giga Kangoeroedag bij Dunas groot succes!

  Op donderdag 28 september hebben alle kleuters van de Zonnebloem, de Heldringschool, de Parkiet en de Galvanischool heel fanatiek gesport. Ze hebben heel veel spelletjes gedaan met en zonder ballen, pittenzakjes, hoepels, lintjes enz. Alles gericht op breed motorisch ontwikkelen met veel plezier.

  Lees meer

 • Vliegende start van de werving

  De start van het nieuwe seizoen nog maar net achter de rug, is er al een hoop gebeurd op het gebied van werving. Er zijn al diverse activiteiten ondernomen en er staan er nog meer op de planning. Ook hebben we al weer een heel aantal nieuwe leden bij Dunas mogen verwelkomen!

  Lees meer

 • Algemene Ledenvergadering (ALV) woe 27/9

  Vanavond om 20.00 wordt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van SV Dunas gehouden. Alle leden, wettelijke vertegenwoordigers van jeugdleden tot en met 15 jaar en donateurs zijn uitgenodigd deze ALV bij te wonen; in de kantine of thuis vanaf de bank. Mocht je vanuit huis willen kijken, de link die vorige week is gedeeld is onjuist. ❗️De juiste Zoom-link is zojuist naar iedereen gemaild. Het kan zijn dat ie in de spam terecht is gekomen.❗️

  Lees meer

 • Wedden met Stokkie bij de wedstrijd van Dunas 1

  Het is alweer tijd voor de tweede thuiswedstrijd dit seizoen van Dunas 1. Op zaterdag 30 september om 15.00 uur mag Dunas 1 opnieuw aantreden tegen DKV Victoria 1. Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen alle jeugdleden wedden met Stokkie en mooie prijzen winnen!

  Lees meer

 • KC Nieuws: Rokjes kwijt

  Wanneer wij als kantinecommissie de vraag krijgen dat iemand een kledingstuk mist, dan verwijzen wij altijd naar de gevonden voorwerpen kratten op het tassenrek in de centrale hal.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39