• Phoenix A1 – Dunas A1: een kwestie van beter mikken

  Op 9 oktober speelde onze jonge A1 uit tegen de A1 van het al 100-jarige s.v. Phoenix uit Zoetermeer, een club met een prachtig jubileumlogo, gemaakt door Marcel Francois, lid van Phoenix. De Phoeniciërs begonnen de wedstrijd met een strategie van een razend tempo en snel schieten. Dunas ging in het enorme tempo mee. Het gevolg was een aantrekkelijke, maar ook rommelige wedstrijd, waar veel mis ging bij de passing.

  Lees meer

 • Dunas F1 - Die Haghe F1

  Eindelijk weer een thuiswedstrijd voor de F1! Dit keer speelden wij tegen Die Haghe F1. De vorige keer hadden wij het lastig tegen hen, want zij speelden heel snel over, waardoor zij snel veel kansen konden creëren.

  Lees meer

 • ALO 5 - Dunas 6

  Drie weken geleden stonden we voor het eerst, sinds bijna 1,5 jaar, weer eens binnen de lijnen. Nieuw seizoen, nieuw team. Het was in alle op zichten weer even wennen. Uiteindelijk waren de kansjes er wel maar misten we nog een beetje dat fingerspitzengefühl en bovendien deed ALO het beter met als resultaat een 5-10 verlies. Na knappe winst op Fortuna een week later en uitstel van de wedstrijd bij Danaïden mochten we 3 oktober bij ALO terug op visite.

  Lees meer

 • Eerste winst voor Dunas A1: uitslag 11-4

  Hieronder volgt het verslag van de thuiswedstrijd van Dunas A1 tegen Velocitas A2, maar eerst even volgens Encyclo.nl de betekenis van het woord scorebordjournalistiek: Een ongenuanceerde vorm van sportjournalistiek, waarbij alleen naar de uiteindelijke (hoge) uitslag wordt gekeken en niet naar het vertoonde spel en de feitelijke krachtsverhoudingen tijdens de wedstrijd.

  Lees meer

 • ALO A2 - Dunas A2

  De A2 begint steeds beter te spelen. Tot nu toe gingen alle wedstrijden verloren, maar de verschillen met de tegenstanders worden steeds kleiner. Vorige week ging de wedstrijd tegen Twist A2 nipt verloren. Vandaag werd er gespeeld tegen ALO A2.

  Lees meer

 • Weidevogels C2 - Dunas C4

  In de eerste helft moesten we een beetje inkomen en wilden de ballen er niet in. Jammer genoeg bij de Weidevogels wel. Gelukkig wist Ruben voor de rust ons van de 0 af te krijgen en gingen we de rust in met 6-1 achter.

  Lees meer

 • Fortuna D4 - Dunas D4

  De D4 heeft na een reeks mooie overwinningen de eerste nederlaag moeten trotseren tegen Fortuna. Ondanks een felle start was de tegenstander scherp op het schot waardoor Dunas al snel enkele punten achter kwam te staan.

  Lees meer

 • Dunas E2 - Valto E4

  Eerst even warmlopen met de trainers! De trainers hebben zelf een wedstrijd dus helaas moeten ze er al snel vandoor. Moeder Lenneke en zus Eveline nemen de coaching waar.

  Lees meer

 • ODO F1 - Dunas F1

  De eerste wedstrijd die de F1 speelde dit seizoen was tegen ODO en toen werd er een goede wedstrijd gespeeld die met ruime cijfers werd gewonnen (13-2). Zou de F1 weer zoveel doelpunten kunnen maken?

  Lees meer

 • Dunas A1 laat de wedstrijd uit handen glippen

  Op zaterdag 25 september speelde onze A1 hun tweede competitiewedstrijd, uit tegen HKV A2. De eerste competitiewedstrijd, uit tegen IJsselvogels, werd verloren, vooral omdat onze A1 zich de eerste helft liet overrompelen door het felle spel van de tegenstander, dat zouden ze zich dit keer zeker niet laten gebeuren.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39