• Veel zon, veel doelpunten en afscheid van Joy van de A1

  Zaterdag 18 juni speelde onze A1 uit tegen Reflex A2. Thuis was het op het zonovergoten Stokroosveld een zeer aantrekkelijke en spannende wedstrijd geweest met een eindstand van 22-20, en ook nu was het schitterend weer. Dat beloofde dus wat voor vandaag.

  Lees meer

 • Dunas A1 trekt tegen Vriendenschaar weer aan het kortste eind

  Na in het najaar uit met 17-13 verloren te hebben, maar waarbij Dunas tot vlak voor tijd het gevoel had te kunnen winnen, was het op dinsdag 14 juni tijd voor een sportieve wraak voor onze Dunanezen. Vriendenschaar kon zaterdag 11 juni niet, dus het werd weer een dinsdagavondwedstrijd. Dat was Dunas de vorige keer niet goed bevallen, maar ja, je wilt toch graag een wedstrijdje spelen. Toch maar doen dus.

  Lees meer

 • Dunas B1 kampioen!

  Afgelopen zaterdag is onze B1 met een missie naar Moordrecht gegaan: Kampioen worden. Met nog twee wedstrijden te spelen had de B1 nog minimaal één punt nodig. Na het gelijkspel op het Stokroosveld was het tijd voor revanche tegen IJsselvogels.

  Lees meer

 • Dunas A1 heer en meester tegen Phoenix A1

  Zaterdag 28 mei mocht Dunas A1 thuis spelen onder een heerlijk zonnetje, maar qua temperatuur viel het bitter tegen. Het was snijdend koud langs de kant, maar daar had onze A1 kennelijk geen last van. Tegen tegenstander Phoenix nam Dunas de teugels meteen strak in handen.

  Lees meer

 • Dunas E2 dit seizoen op dreef

  De meiden en jongens van Dunas E2 hebben zin in het veldseizoen! Brian, Thijs, Boaz, Elise, Livia en Anna zijn zo richting einde van dit seizoen goed op elkaar ingespeeld.

  Lees meer

 • Jeugd en ervaring in evenwicht bij Fortuna 7 tegen Dunas 6

  Zondag 15 mei, een ideale dag om lekker vroeg op te staan om te gaan genieten van een heerlijke lentedag. Dat gold zeker voor de spelers van het 6e, een vriendenteam dat het heerlijk vindt om samen een uurtje te gaan korfballen. Helaas waren er deze keer een paar vaste spelers afwezig en dus werd de hulp ingeroepen van jeugdspelers Olivier en Quinten T.

  Lees meer

 • Dunas A1 komt opnieuw tekort tegen HKV A2

  Met een kater was onze A1 teruggekomen van de uitwedstrijd in september vorig jaar. Dunas was in de eerste helft heer en meester. Met nog 22 minuten te gaan stond Dunas met 5-11 voor. Toch ging het toen vreselijk mis en Dunas verloor met 15-12. In 22 minuten had Dunas nog maar één keer gescoord. Zo’n wedstrijd wil je niet meer meemaken.

  Lees meer

 • Dunas C2: Doelpuntrijke wedstrijd!

  Afgelopen zaterdag speelde de C2 bij en tegen Fortuna. De kersverse landskampioen.. Het 1e dan. Wij speelden tegen de C3, iets ander niveau. Helaas misten we Jessie, Mels en Annabel. Maar met Daila en Fleur konden we toch compleet aan de wedstrijd beginnen. En het werd een mooie wedstrijd met wel 25 doelpunten in 50 speelminuten. Gemiddeld elke 2 minuten een doelpunt dus….

  Lees meer

 • Dunas A1 onwennig naar de winst tegen Rapid A1

  Onwennig was het zeker. Door omstandigheden werd de laatste zaalwedstrijd niet op zaterdag 3 april, maar op dinsdagavond 6 april gespeeld. En ook niet in Zuidhaghe, maar in de Ockenburghal. En de wedstrijd moest ook nog eens zonder de vaste waarden Annabel en Hugo worden gespeeld.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39