• Lynx F1 - Dunas F1

  Afgelopen najaar speelde Dunas F1, destijds nog Dunas F2, de allereerste wedstrijdjes. Iedere wedstrijd ging beter en er werd zelfs een keer bijna gewonnen! Na lange tijd zonder wedstrijden, stond dit weekend de wedstrijd tegen Lynx op het programma. Zouden we het record van vier doelpunten maken verbreken? En misschien zelfs winnen?

  Lees meer

 • IJsselvogels C2 – Dunas C4

  Op deze eerste competitiewedstrijd mocht de C4 naar Moordrecht. Met wat afmeldingen waren we precies met 8 spelers. We begonnen de wedstrijd nog een beetje slaperig, want na een minuut
  stonden we 1-0 achter. Gelukkig ging de C4 daar tegenin en kwam de stand op 1-1. Hierna ging de wedstrijd op deze manier door en werden er om en om doelpunten gescoord.

  Lees meer

 • Kampioenswedstrijd Dunas C2

  Labels: C2

  Na een teleurstellende nederlaag van afgelopen zaterdag had de C2 op dinsdag nog één kans om kampioen te worden. De kinderen waren voor de wedstrijd gedreven om te winnen en het kampioenschap alsnog binnen te halen.

  Lees meer

 • Die Haghe F2 - Dunas F2

  Labels: F2

  Het was tijd voor de laatste veldwedstrijd van Dunas F2. Die Haghe was de tegenstander en zij hadden een livestream van onze wedstrijd. Zo hebben alle papa's en mama's, maar ook de opa's en oma's, toch de wedstrijd kunnen bekijken en dat was met deze spannende wedstrijd toch wel erg leuk!

  Lees meer

 • Dunas A2 - Achilles A3

  Labels: A2

  Deze wedstrijd was de kampioenswedstrijd voor Dunas. Ze hadden vorige week gelijk gespeeld, dus de A2 wilde erg graag winnen! De vorige wedstrijd dat Dunas A2 tegen Achilles A3 moest spelen werd de uitslag 21-0 voor Dunas. De spelers maakten zich dus niet heel veel zorgen voor deze wedstrijd.

  Lees meer

 • Dunas B1 scoort er 10 op 10-10

  Labels: B1

  Op deze vroege zaterdagochtend speelde B1 de laatste uitwedstrijd van het veldseizoen 2020 tegen Phoenix B2. Een wedstrijd voor de statistieken, want het kampioenschap was al binnen. Toch wil je dan ook deze laatste wedstrijd winnen, dus coach Victor gaf nog wat tactische tips aan de DunaBees.

  Lees meer

 • Dunas C3 pakt de overwinning bij Trekvogels

  Labels: C3

  Afgelopen zaterdagochtend speelde C3 al weer haar laatste wedstrijd van dit veldseizoen. Voor deze wedstrijd reisden we af naar Rotterdam, waar Trekvogels C1 de tegenstander was. In de thuiswedstrijd hadden we onszelf tekort gedaan, dus de C3 was er op gebrand om het veldseizoen met een overwinning af te sluiten.

  Lees meer

 • KVS E5 - Dunas E3

  Labels: E3

  Wat raakt onze E3 toch langzaam steeds beter op elkaar ingespeeld! Tegen de altijd sterke tegenstander KVS wisten ze zelfs lang de 0 vast te houden en werd er zowel aanvallend als verdedigend hard gewerkt. Dat KVS uiteindelijk toch begon te scoren doet niets af aan de goede inzet van de Dunas.

  Lees meer

 • Historische zege Dunas B1

  Labels: B1

  Vandaag speelde Dunas B1 de thuiswedstrijd tegen buurtgenoot ALO B1. In veel opzichten was het een bijzondere wedstrijd. Dunas, de jongste korfbalclub van Nederland, speelde tegen de oudste korfbalclub van Nederland: ALO (1906).

  Lees meer

 • Nexus C1 - Dunas C3

  Labels: C3

  Afgelopen zaterdag speelde de C3 haar tweede uitwedstrijd van het seizoen helemaal in Schiedam. De tegenstander was Nexus C1, waar we thuis nipt van verloren hadden. De heenreis was vooral erg nat en ook in Schiedam viel er nog altijd veel regen. Ondanks dat had de C3 er ook vandaag weer veel zin in.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39