• DES F2 - Dunas F2

  Afgelopen zaterdag was het tijd voor alweer de derde wedstrijd van deze veldcompetitie voor de F2. Na een "comeback" in de eerste wedstrijd met uiteindelijk een nipte winst was de tweede wedstrijd lastiger en werd er verloren. Dat maakt voor de F2 alleen niets uit, want iedere week staan deze kids weer met een lach op het veld!

  Lees meer

 • D3 wint eerste wedstrijd van het veldseizoen

  Zaterdagochtend speelde Dunas D3 de derde wedstrijd in de poule tegen Dijkvogels D2. Beide ploegen hebben voorgaande twee wedstrijden verloren, dus het beloofde een leuke wedstrijd te worden.

  Lees meer

 • Fortuna A4 - Dunas A2

  Het begon als een mooie dag…. Niet een hoopvol begin van dit verhaal. Maar niets is minder waar. Joshi en Vincent hadden andere bezigheden en vroegen mij de coaching van de A2 op me te nemen. Natuurlijk, die boys hebben het het hele jaar erg druk met onze kids. Ze steken er een enorme bak van hun vrije tijd in en verdienen het natuurlijk ook een keer wat anders naast het korfbal te doen. Geen probleem ik sta er zaterdag.

  Lees meer

 • Dunas A1 miste scherpte

  Zaterdag 11 februari j.l. speelde onze A1 de beste wedstrijd van het seizoen. Met een prachtige korfbalshow versloegen ze Korbis A2 met maar liefst 24-11. Op 13 mei speelde onze A1 opnieuw tegen Korbis. Van dit team was al drie keer gewonnen, dus het vertrouwen was hoog. (Hadden ze toch maar even de verslagen doorgelezen, dan hadden ze geweten dat dit team altijd alles geeft en bij die laatste wedstrijd bijna even vaak op de korf van Dunas schoot, maar dat Dunas toen veel trefzekerder was.)

  Lees meer

 • A1 ook op het veld te sterk voor Luno A1

  Precies vier weken geleden werd Luno A1 op een 17-5 nederlaag getrakteerd. Nu mocht Dunas A1 het op het veld bij Luno proberen te herhalen. Hetty Mamarazzi trakteerde alvast. Ook het eerste van Dunas had toevallig diezelfde middag hun wedstrijd tegen Luno, dus zij waren met zijn allen extra vroeg naar Linschoten afgereisd om de jonge beloften aan te moedigen.

  Lees meer

 • Spannende laatste zaalwedstrijd geeft de B1 ambities voor het veldseizoen

  Ook de B1 sloot afgelopen zaterdag het zaalseizoen af. In het weekend ervoor was de vierde overwinning behaald tegen KVA, waardoor uitzicht bestond op het bereiken van de middelste (vierde) positie in de poule. Daarvoor moest zaterdag wel de thuiswedstrijd worden gewonnen van Vriendenschaar uit Bodegraven. Ook dat team had inmiddels vier keer een wedstrijd weten te winnen.

  Lees meer

 • E2: "De bende van ellende"

  Afgelopen zaterdag maakte de E2 er een groot feest van. Om 12 uur begon de kampioenswedstrijd tegen Die Haghe. Heel spannend, want er moest gewonnen worden. Maar de E2 had er zin in!

  Lees meer

 • Dunas A2 - Excelsior A1

  De wedstrijd begon met een minuut stilte i.v.m. het overlijden van een ere-sponsor van Excelsior. Onze A2 spelers waren door hun coaches goed voorbereid met de analyse van de vorige wedstrijd. Joshi en Vincent hebben laten zien waar dingen fout gaan en hoe dit voortaan aan te pakken, super!

  Lees meer

 • De route naar het kampioenschap van Dunas 4

  Afgelopen zondag speelde Dunas 4 haar kampioenswedstrijd tegen directe concurrent Die Haghe. Dunas en Die Haghe hadden beide 15 punten voor het begin van de wedstrijd, dus de winnaar werd de kampioen. Het zaalseizoen ging dus erg goed bij Dunas 4, maar het ging niet gemakkelijk.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39