• Dunas A1 houdt het lang spannend tegen Tempo A2

  Op 12 mei mocht onze A1 het opnemen tegen Tempo A2 in Alphen a/d Rijn. Iedereen had er zin in, want de zon scheen en er stond maar weinig wind, dus het was perfect korfbalweer. Coach Jelle had als reserves Leonore en Bram van de B1 opgeroepen. Luco van der Kaaij was de scheidsrechter van dienst. Hij wenste beide teams veel plezier en die wens kwam uit, want onder zijn voortreffelijke leiding werd het een erg leuke wedstrijd.

  Lees meer

 • Dunas F1 speelt spannende wedstrijd en wint nipt

  Afgelopen zaterdag mocht de F1 aantreden tegen Fortuna F3, de tweede tegenstander deze veldcompetitie. Met regenbuien onderweg en toen we aankwamen, werd het gelukkig droog toen de F1 het veld betrad.

  Lees meer

 • Fortuna F5 - Dunas F2

  Zaterdagochtend stonden de jongens van de F2 versterkt door David klaar om tegen Fortuna te spelen. Na een peptalk van Liene hadden de vijf jongens er veel zin in. Allen hadden geen boodschap aan de wind, regen en kou ze waren fanatiek op het veld.

  Lees meer

 • Dunas A1 maakt in de tweede helft het verschil

  Zaterdag j.l. speelde de A1 de tweede veldwedstrijd van 2024. Tegenstander: Phoenix A1 uit Zoetermeer. Vorige week was het heerlijk weer, vandaag koud en miezerig, maar dat mocht de pret niet drukken. Scheidsrechter was deze week Sander Souren, die kou, wind en regen trotseerde en de wedstrijd uitstekend floot. Hulde!

  Lees meer

 • Dunas D2 maakt vliegende start en wint met 17-2

  Op een prachtige zonnige zaterdag staat de eerste veldwedstrijd van het seizoen tegen De Meervogels D2 op het programma. Met een nagenoeg compleet team en onder de bevlogen leiding van coaches Sandor en Renzo zit de vaart er vanaf het eerste fluitsignaal goed in.

  Lees meer

 • Dunas B3 - ALO B2

  Met een compleet team van 13 spelers begon onze B3 op een zonnig veld aan hun wedstrijd.
  De aanval stond gelijk aan en deed al gelijk mooie pogingen op de korf die helaas mis waren.

  Lees meer

 • A2 start veldseizoen met verlies

  De A2 begon sterk aan de wedstrijd tegen Pernix uit Leiden. Jens scoorde de eerste twee treffers, al gauw volgde tegenstander Pernix en met een stand van 2-2 ging de A2 de rust in.

  Lees meer

 • Dunas A1 geeft teveel ballen weg

  Dunas A1 speelde dit voorjaar op 6-4 de eerste uitwedstrijd op het veld tegen Achilles A1. Een lekker zonnetje, de perfecte temperatuur en weinig wind, alle ingrediënten waren aanwezig om er een heerlijke wedstrijd van te maken.

  Lees meer

 • Dunas E2 schittert met 6-8 overwinning op Bezuidenhout's gras

  De jonge toppers van Dunas E2 maakten een spectaculaire comeback op het gras van Bezuidenhout, waar ze aanvankelijk een vroege achterstand moesten slikken tegen GKV. Maar zoals ware sporters betaamt, toonden ze veerkracht en vochten ze terug naar een voorsprong die ze met 6-8 behielden.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39