• E2 blijft winnen

  Afgelopen zaterdag speelde de E2 tegen de laatste tegenstander van de poule: Die Haghe. Een middenmoter (3 gewonnen, 2 verloren). Maar zelf staan we ook slechts nog op plek 3, ondanks het beste doelsaldo. We beginnen de wedstrijd ijzersterk.

  Lees meer

 • Dunas D3 wint van VEO D2 en loopt op met Dunas 1

  Met invallers Benthe, Dorian, Mark en Rosemin uit de D1 begon zaterdagochtend de wedstrijd van de D3 rustig tegen VEO D2. Beide teams moesten wennen en even wakker worden leek het wel. Met een afgekeurde goal, slordige passen en gemiste kansen duurde het lang voordat het eerste punt gescoord werd. Een afstandschot van Kim leverde de 1-0 op en Benthe scoorde via een doorloop de 2-0.

  Lees meer

 • Dunas A1 en Top A3 delen de punten

  Futurapaars. Zo ziet de enkel van Ruben er momenteel uit. Hij was dan ook toeschouwer bij de aantrekkelijke wedstrijd tussen Dunas A1 en Top A3 op 28 januari. De wedstrijd startte met Jasmijn, Sebastiaan en Amelie op de bank.

  Lees meer

 • Monsterscore voor de E2

  Afgelopen zaterdag speelde de E2 tegen Refleks. Na de winst met 16-1 tegen Valto dachten we vandaag meer tegenstand te krijgen. Echter dat bleek anders. Kwam de E2 nog wel met 3-1 achter, er werd uiteindelijk met 26-5 gewonnen!!!

  Lees meer

 • Dunas A1 moeizaam langs Luno A1

  Zaterdag 21-1 mocht onze A1 helemaal naar Linschoten om daar te gaan spelen tegen Luno A1. Luno (Laat U Niet Overwinnen) staat in de poule helemaal onderaan met een gemiddelde van 5 doelpunten per wedstrijd. Dunas daarentegen scoort meer dan 15 doelpunten per wedstrijd en dus leek het een ongelijke strijd te gaan worden.

  Lees meer

 • De Meervogels A1 is vleugellam tegen Dunas A1

  8-18: Dat was de uitslag van de uitwedstrijd op 8 oktober vorig jaar op het veld tegen de Meervogels. Dunas overvleugelde de tegenstander en won terecht met 10 doelpunten verschil.

  Lees meer

 • Leermoment voor Dunas A1

  Je kunt wedstrijden op veel manieren winnen, maar ook verliezen. Meestal verlies je omdat de tegenstander gewoon beter was, soms omdat je onder je niveau speelde en soms heb je gewoon pech.

  Lees meer

 • Derde overwinning voor Dunas D3

  De eerst zaalwedstrijd waarbij het Dunas D3 team compleet is tegen een nieuwe tegenstander voor dit team met de trainer van Dunas 1 is een mooi wedstrijdaffiche.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39