• Dunas A1 scoort opnieuw te weinig

  Bij de Haagse Korfbaldagen waren Dunas A1 en Excelsior A1 elkaar al in de halve finale tegengekomen. Korfballend ontliepen de teams elkaar niet veel, al was Excelsior wel beter in het scoren: het won terecht met 19-15.

  Lees meer

 • Dunas A1 trekt aan het kortste eind

  Op 18 november vertrok onze A1 naar Bleiswijk om daar de strijd aan te gaan met Weidevogels A1. Rutger en Bram waren gevraagd om als reserve mee te gaan.

  Lees meer

 • D1 ondanks zieken goed van start

  Dunas D1 heeft er alweer twee wedstrijden op zitten in de zaal! We hebben een poule getroffen waarbij we flink wat moeten afreizen! Gelukkig is Lotte weer helemaal fit, Tessa moet helaas nog iets langer herstellen. Kim heeft een flinke griep te pakken en dat zorgde deze eerste wedstrijden helaas voor wedstrijden zonder Kim. Maar gelukkig gaat het steeds beter en hopen we dat ze er snel weer bij is!

  Lees meer

 • Hard werken tegen Avanti

  De A2 trad aan tegen Avanti, in de Emerald sporthal in Delfgauw. Op de tribune voldoende supporters, trainer Viktor langs de lijn en op de bank genoeg invallers. Dunas is er klaar voor. Al snel pakt Avanti de leiding, Dunas moet duidelijk in de wedstrijd komen. Met kunst en vliegwerk wordt af en toe de bal onderschept.

  Lees meer

 • Dunas A1 verliest zoals verwacht van Maassluis A1

  Waar Dunas A1 bij de Haagse Korfbaldagen in de halve finale met 15-19 van Excelsior A1 verloor, werd datzelfde Excelsior in de finale overklast door Maassluis A1 met 26-5. Maassluis is net als Excelsior dit zaalseizoen onze poulegenoot, dus onze jonge helden konden op 11 november bij de eerste zaalcompetitiewedstrijd hun borst natmaken tegen dit sterke Maassluis. Coaches Els en Jelle benadrukten vooraf dat de spelers van Dunas vooral positief naar elkaar moesten blijven ondanks de stand.

  Lees meer

 • Delfts kwartiertje nekt Dunas A1

  Dunas A1 was op zaterdag 28-10 de eerste ronde van de Haagse Korfbaldagen doorgekomen door met 9-3 te winnen van Gemini, met 10-3 HKV Ons Eibernest te verslaan en tot slot met 7-7 gelijk te spelen tegen KVS. Als poulewinnaar mochten ze de volgende ronde spelen tegen de nummer 2 van de andere poule: De Meervogels.

  Lees meer

 • Dunas F1 toch kampioen!

  Zoals in het verslag van vorige week te lezen was, speelde de F1 een hele goede wedstrijd tegen Fortuna, maar werd er met één puntje verschil verloren. Zowel coaches als ouders dachten dat het kampioenschap daardoor niet meer mogelijk was, maar niets is minder waar!

  Lees meer

 • Avanti A4 - Dunas A2

  De laatste wedstrijd op het veld, met als invallers Giovanni, Cécile en Babiche. We gingen goed van start met na een paar minuten een raak schot van Iwan. Er kwam helaas snel een antwoord van de tegenstander.

  Lees meer

 • Dunas B3 - Valto B3

  De laatste wedstrijd op het veld van onze B3; deze keer zonder Quinten, Jedidja en Collin. Gelijk vanaf het begin zijn onze B3 toppers goed van start. Zoë knalt er gelijk twee in wat Dunas op voorsprong brengt. Valto beantwoord met af en toe een goed schot dat regelmatig raak is. Maar onze B3 beantwoordt dit ook weer met rake schoten.

  Lees meer

 • Dunas A1 komt in de tweede helft tekort tegen KVS A1

  Bij de thuiswedstrijd tegen KVS werd met 11-13 verloren. De oorzaak lag vooral in een slappe eerste helft van de kant van Dunas. In de tweede helft liet Dunas zien gelijkwaardig aan deze tegenstander te kunnen zijn. Met een beetje meer geluk had een gelijkspel er wel ingezeten. Met Quinten T. nog altijd geblesseerd, werd Sam deze keer gevraagd om reserve te staan.

  Lees meer

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39