Vrijdagmaaltijd

Meld je hier aan voor de vrijdagmaaltijd. (Uiterlijk op woensdag.)


Bij Dunas wordt tijdens het veldseizoen elke vrijdagavond gekookt door een groep vrijwilligers. Deze maaltijden bieden niet alleen heerlijk eten, maar ook binding met de vereniging, gezelligheid, niet alleen met het eigen team maar met alle kinderen en ouders van de vereniging. En ontspanning voor iedereen! Elke vrijdagavond is het feest. Geen boodschappen doen, lekker in het zonnetje op het bankje naast het veld, genieten van een heerlijke maaltijd. Wat wil een mens nog meer? Je bent van harte welkom, om mee te eten en te koken als je dat leuk vindt!

Praktische informatie

Wanneer

Tijdens het veldseizoen sep t/m okt en veldseizoen apr t/m juni

Hoe laat

Je kunt een maaltijd krijgen vanaf 18.30 uur. In verband met Corona maatregelen zijn er twee shifts: om 18.30 uur en om 19.30 uur.

Waar

Je kunt met elkaar eten aan gezellige tafels, binnen of buiten de kantine van Dunas

Prijs

De maaltijd is voor volwassenen € 3,75 en voor kinderen € 2,25. Aan het eind van het seizoen is er het traditionele Indisch buffet (herfst) of BBQ (zomer), dat voor volwassenen € 5,50 en voor kinderen € 4,00 kost.

Informatie en aanmelden

De maaltijd van de week wordt gecommuniceerd via deze website en het bord in de kantine. Aanmelden voor de maaltijd van de week: uiterlijk woensdag via het formulier op deze pagina.

Helpen met koken

Bij korfbal weten we: alles is teamwork. Zoals jullie je kunnen voorstellen komt er wel het een en ander bij kijken om een maaltijd voor een groep te organiseren. Boodschappen doen, koken, opruimen… En als de groep eters groter wordt, zijn extra handen natuurlijk helemaal welkom. Dus we zijn altijd op zoek naar mensen die bij een maaltijd willen meehelpen. Het is altijd met een groepje en daarmee is het ook gewoon heel gezellig om te doen. Vele handen maken licht werk!

Ben je enthousiast en wil je zelf een keertje mee helpen met het organiseren van een maaltijd? Spreek dan Barbara of Melania een keer aan op vrijdag of neem contact op via vrijdagmaaltijd@dunas-korfbal.nl.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39