Op vrijdag 4 september gaan de vrijdagmaaltijden weer van start. We eten macaroni. Vanwege een kleiner maximaal aantal mensen dat tegelijk kan eten organiseren we 2 shifts: om 19:00 uur en om 20:00 uur. Op die manier kunnen we goed de 1,5 meter afstand organiseren die nodig is voor personen vanaf 18 jaar. Wil je je opgeven voor de vrijdagavondmaaltijd van 4 september? Dat kan per mail. Lees de volgende informatie even goed door.


Praktische informatie

Periode: de maaltijden zijn wekelijks van vrijdag 4 sep t/m vrijdag 16 okt 2020. 

Tijdstip: vanwege corona zijn er 2 shifts. De eerste shift van 19.00 -20.00 uur (voor de D, E, en F teams) en de tweede shift van 20.00 – 21.00 uur (voor de C teams). Ook als je niet op deze dag traint, ben je van harte welkom. Geef dan bij het opgeven aan in welke shift je wilt eten, je mag dan zelf kiezen.

Locatie: op het terras of in de kantine van Dunas.

Prijs standaard maaltijden: volwassenen EUR 3,75, kinderen: EUR 2,25.

Informatie over het menu van de maaltijd van de week: elke week vind je het menu op de homepage van de website, in de nieuwsbrief en op het bord in de kantine van Dunas.

Aanmelden voor de maaltijd van de week: uiterlijk woensdag 17.00 uur via een mail aan vrijdagmaaltijd@dunas-korfbal.nl. Geef per deelnemer onderstaande gegevens door: 

  • naam
  • leeftijd
  • team
  • shift 1 of shift 2

Er is een beperkt aantal ‘1 huishouden-tafels’. Wil je samen eten in familieverband? Geef in de mail dan duidelijk aan namen, aantal volwassenen, aantal kinderen en dat je tot 1 huishouden behoort.

NB. Het aantal personen dat kan mee eten is op dit moment beperkt dus geef je snel op want VOL is VOL!

We hebben voldoende koks maar kunnen nog handjes gebruiken bij het opruimen en afwassen. Wil je een keer helpen? Het hoeft niet elke week, dus als je de komende maanden een keer kan, heel graag! Meld je aan via vrijdagmaaltijd@dunas-korfbal.nl

 

 

 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39