Labels: C2

Het spits is eraf, de eerste wedstrijd bij de C. In de spiksplinternieuwe Dunas tenues betrad onze C2 het veld. De moed zonk ons, de trotse ouders aan de zijlijn, wel in de schoenen bij het aanschouwen van de tegenstander. Dit waren duidelijk geen eerste jaar C-tjes.

Vooral de dames torenden boven de Dunas spelers uit. Maar ons team wist de bij de training geleerde theorie al goed in praktijk te brengen. De molen draaide soepel en de doorlopen waren niet van de lucht. Kiara scoorde vrij snel het eerste punt en net voor de rust maakte Lorena een mooie doorloop.

Na wat mooie combinaties in de aanval scoorde Imke een welverdiend derde punt en vervolgens nam zij ook nog eens koelbloedig een strafworp. Vervolgens kwam de andere helft van het team in de aanval en na een geroutineerd ogende molen scoorde Jelle, fris in het veld gebracht na de rust, het vijfde punt voor Dunas. Helaas werd dit vlot gevolgd door een punt tegen. Uiteindelijk viel er nog een mooi afstandsschot van Doeke door de mand en uiteindelijk nog een tegenpunt. Iedereen stond supergoed te spelen. Menig bal werd onderschept en er werd goed verdedigd en samengespeeld. Wij waren zelfs zo onder de indruk van het spel van onze kroost dat we een tegenpunt hebben gemist want de eindscore bleek 6-3 te zijn.