Labels: E3

Wat raakt onze E3 toch langzaam steeds beter op elkaar ingespeeld! Tegen de altijd sterke tegenstander KVS wisten ze zelfs lang de 0 vast te houden en werd er zowel aanvallend als verdedigend hard gewerkt. Dat KVS uiteindelijk toch begon te scoren doet niets af aan de goede inzet van de Dunas.

Het positiespelen lukt steeds wat beter, er wordt lekker overgespeeld, goed vrijgelopen, elkaar geholpen… als de tegenstander er niet geweest was hadden ze zeker gewonnen vandaag ;-) Het allermooiste waren nog de complimenten die de spelers elkaar in het veld gaven: "mooie bal", "goed gevangen", "goed gedaan"- super teamgevoel! Brian wist de eer te redden naar een eindstand van 6-1 en bij de strafworpen zorgden Luc (2x) en Brian (1x) voor 1-3.

 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39