Het kabinet kondigde dinsdag 13 oktober nieuwe coronamaatregelen aan. Deze gedeeltelijke lockdown heeft gevolgen voor onze sport. De competitie wordt helemaal stilgelegd. De jeugdteams kunnen wel blijven trainen, voor de senioren is ook dat de komende weken niet mogelijk. We volgen de berichtgeving op de voet en houden je via de app en de website op de hoogte.


Hoewel we alle begrip hebben voor de afgekondigde gedeeltelijke lockdown, vinden we het natuurlijk heel jammer dat voor alle teams de competitie wordt stilgelegd. Na de herfstvakantie traint de jeugd nog buiten op het eigen Stokroosveld. Daarna gaan we de zaal in. Het wordt afwachten in hoeverre en hoe snel de nieuwe maatregelen effect zullen hebben, maar we hopen dat we weer snel alle korfbalactiviteiten kunnen opstarten!

Zodra er duidelijkheid is over alle nieuwe regelgeving, zullen wij een nieuw protocol publiceren. In welke vorm onze Kombi Fit activiteiten door kunnen gaan is nu nog onduidelijk, ook daarover spoedig meer info.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Blijf gezond!
Bestuur SV Dunas

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39