In een eerder bericht liet Sinterklaas al weten dat hij helaas geen bezoek kon brengen aan de kantine van Dunas. Gelukkig heeft hij wel een aantal pieten op pad gestuurd om bij onze teams langs te komen!

De Kangoeroes, F-teams en E-teams hebben een speciale pietentraining gehad. Cadeautjes gooien in de schoorsteen, over de daken lopen en zelfs in het donker de oefeningen doen: het was geen probleem voor onze Dunas kinderen! Soms deden zij het zelfs beter dan de pieten... Daarom hebben alle kinderen dan ook, naast wat lekkers, een welverdiend pietendiploma ontvangen!

Ook de D-teams en C-teams hebben van de pieten bezoek gekregen. De D3 en C3 hadden een pepernotentraining, dus bij die training voelden de pieten zich wel thuis. Fopbal werd er bij de D4 gespeeld en de C1 zong voor de pieten een liedje. Uiteindelijk kregen ook al deze teams wat lekkers!

Voor de B- en A-teams hadden de pieten het lekkers afgegeven bij de AC, maar zij hebben ervoor gezorgd dat dit goed bij hen terecht is gekomen. Ook onze oudste jeugd is dus goed verwend!

De pieten vonden het onwijs gezellig om langs te komen en hopen volgend jaar, samen met Sinterklaas, alle kinderen weer te zien!

Foto's van het bezoek van de pieten zijn te vinden op onze besloten Facebookpagina.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39