Enige tijd geleden konden we je al vertellen dat de eerste voorbereidingen voor het allereerste Dunas Zomerkamp zijn begonnen. Inmiddels heeft ook de eerste online kampvergadering met alle leiding plaatsgevonden. Dit was een leuke bijeenkomst waarin de nieuwe groep kampleiding met elkaar kennismaakte. We zijn dit jaar met maar liefst 21 man/vrouw kampleiding. Een grote groep, maar we verwachten natuurlijk ook heeeel veel kinderen.

Tijdens de kampvergadering kon de leiding aangeven in welke commissies zij wilden deelnemen en ondertussen zijn de indelingen van deze commissies door de hoofdleiding verstuurd. Dat betekent dus dat de leiding vanaf deze week aan de slag gaat met alles wat er gedaan moet worden om jullie een leuk kamp te verzorgen. 

Zo zal de kampvuurcommissie uit gaan zoeken wat de allerbeste manier is om een zo groot mogelijk kampvuur te maken, zoekt de themacomissie naar een fantastisch thema, gaat de wake-up commissie nadenken over de (voor de leiding) leukste manieren om jullie wakker te maken en gaan de foto- en videocommissies op zoek naar de beste apparatuur om alles tijdens het kamp zo goed mogelijk vast te leggen. Binnenkort ga je via de website en social media nog heel veel horen van de promocommissie en we hebben dit jaar zelfs een future-commissie die al gaat kijken waar we in 2022 op kamp gaan. Naast het werk in de commissies gaat alle leiding natuurlijk een heleboel leuke spellen bedenken.

Kortom, er is nog een heleboel werk te verzetten, maar de leiding heeft er heel erg veel zin in. We hopen jullie ook. We rekenen op tenminste 70 aanmeldingen!

Binnenkort worden de speciale zomerkamp social-media accounts geopend en volgt er meer informatie over het aanmelden. Houd de website dus in de gaten!

Groetjes,
De Kampleiding

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39