De afgelopen weken zijn de voorbereidingen voor het eerste Dunas Zomerkamp van start gegaan. De leiding is druk bezig met het verzinnen van spellen en al het andere dat geregeld moet worden. Ook zijn de diverse social media kanalen inmiddels actief. Er is dit jaar zelfs een Zomerkamp Tiktok account.

De 21 kampleiders zijn verdeeld over 17 commissies, die allemaal een stukje van de voorbereiding en/of de activiteiten tijdens het kamp voor hun rekening nemen. Vorige week heeft de themacommissie met een heel leuk filmpje het thema bekend gemaakt: LAWINEGEVAAR! Heb je dit filmpje nog niet gezien? Bekijk deze dan snel onderaan deze pagina. 

Een andere commissie die nu al erg actief is, is de promocommissie. Van deze commissie ga je de komende weken en maanden nog veel meer horen. Deze commissie zal binnenkort alle kampleiders aan je voorstellen en zij zullen, als de inschrijving geopend is, ook laten weten welke kinderen zich hebben opgegeven. Als de coronamaatregelen het weer toestaan zal de promocommissie een hele leuke activiteit organiseren om helemaal in de kampstemming te komen, en via de Dunas Zomerkamp Tiktok zullen we ook jullie vragen om gezellig mee te dansen met de leiding. 

Binnenkort laten we je weten vanaf wanneer en hoe je je kan opgeven voor het allereerste Dunas Zomerkamp. Houd tot die tijd de socials goed in de gaten:

Groetjes, de kampleiding

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39