Heb je wel eens behoefte aan deskundig advies over werk? Bijvoorbeeld over een contract, jouw loopbaan of een organisatieontwikkeling? Dan kun je vanaf 19 januari maandelijks terecht bij de gratis HR-desk. Op initiatief van onze sponsor Rots introduceren we in januari een laagdrempelig maandelijks (online) vragenuur waar leden, ouders, kinderen en partners van leden en sponsoren terecht kunnen. We starten dinsdag 19 januari.

De komende jaren sponsort Rots onze korfbalvereniging. Dat zie je nu al op de shirts en outfits van de selectie. Deze samenwerking willen we de komende jaren uitbreiden om te ontdekken hoe we elkaar nog meer kunnen versterken. De HR-desk is een van de eerste ideeën.

Wat is de HR-desk?
HR staat voor Human Resources en verwijst naar alles wat te maken heeft met het werven, inhuren, inzetten en aansturen van medewerkers voor/ binnen een organisatie. De HR desk is een kosteloos platform waar jij, als Dunas lid, terecht kan met jouw HR gerelateerde vragen. Op een laagdrempelige en integere manier krijg jij begrijpelijke antwoorden van de professionals van Rots. In de eerste instantie wordt de HR desk virtueel georganiseerd. Zodra het weer mag, verhuist de HR desk naar ons clubgebouw. 

Met welke vragen kan ik terecht?
Bij de HR desk kun je terecht voor allerhande vragen over bijvoorbeeld:

  • solliciteren, zoals een cv check of het oefenen van een gesprek 
  • arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiedagen of bijzonder verlofregelingen
  • jouw rol als werkgever
  • personeelsadministratie
  • vitaliteit op het werk
  • ontslag nemen of geven
  • salarissen 
  • (mis)communicatie op een afdeling
  • (dreigend) conflict

Hoe kan ik mijn vraag stellen?
De HR desk is elke derde dinsdag van de maand tussen 19:00 en 21:00 uur geopend. Je maakt vooraf een afspraak via e-mail info@rotsvanleeuwen.nl. Zet je vraag vast in de mail, dan kan de juiste professional of informatie erbij gezocht worden. Twijfel je of de vraag thuishoort bij de HR desk? Stel ‘m gewoon en samen bespreken we of we je verder kunnen helpen. Alles gebeurt vanzelfsprekend in vertrouwelijkheid.

Voor wie?
Alle leden, sponsoren en partners, ouders en kinderen van leden kunnen gebruik maken van de HR desk. Het maakt niet uit of je werkgever, werknemer, student, zzp-er of werkzoekend bent.

Wat is HR?
Human Resource Management, ook wel personeel & organisatie, is het vakgebied van het werven, inhuren, inzetten en managen van medewerkers voor/ binnen een organisatie. Hierbij horen bijvoorbeeld ook training en ontwikkeling, beoordeling van prestaties, compensatie, motivatie en welzijn bij. Human Resource Management wordt vaak aangeduid als ‘HRM’, ‘HR’ of ‘Human Resources’. De HR-professional is meestal verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en managen van het beleid voor medewerkers en de relatie van de organisatie met haar medewerkers.

Wie is Rots?
Rots is de steun en toeverlaat voor organisaties en haar mensen als het gaat om HR-zaken. Wij zijn professionals in HR voor kleine en grote ondernemingen. Wij geloven in mensen en daarom houden we zo van ons vak. Medewerkers zijn voor ons het grootste kapitaal van een onderneming. Zij bepalen het succes én verhogen het resultaat.

Een gezonde relatie tussen werkgevers en werknemers levert simpelweg meer op. Wij helpen daarbij op alle mogelijke manieren; we denken mee, geven advies en regelen praktische zaken voor werkgever en werknemer. 

Rots is het bedrijf van Petra van Leeuwen. Petra zet ruim 25 jaar met haar eigenwijze werkwijze een duidelijk stempel op de HR-processen van een keur aan tevreden opdrachtgevers, of dit nu MKB of Multinationals zijn. Oorspronkelijk trad ze vooral op als interim HR-specialist maar in de loop van de jaren heeft ze ontdekt dat er veel meer mogelijk is in HR-land. Graag gebruikt ze haar expertise om de wereld een stukje mooier te kleuren. Het sponsoren van Dunas en het verder ontwikkelen van deze samenwerking hoort daar ook bij.

Dit alles kan Petra natuurlijk niet alleen. Daarvoor heeft ze de hulp van haar eigen ‘rotsformatie’. Met een team van 20 HR professionals en coaches kan ROTS een persoonlijke, directe aanpak garanderen.

 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39