Hallo, wij zijn Inge, Evry, Marieke en Sterre, de Teamplayers van KNKV. Wij zijn een groep studenten van de opleidingen sportkunde en sport en bewegen van de Haagse hogeschool en het ROC Mondriaan. Inge zit in het 3e jaar van de opleiding sportkunde en heeft zelf vroeger gekorfbald en vindt het nog steeds een erg leuke sport om te beoefenen. Evry, Marieke en Sterre zitten in het laatste jaar van de opleiding sport en bewegen. Evry speelt zelf korfbal bij S.C. Twist in Vlaardingen, Marieke speelt bij ODO in Maasland en Sterre speelt bij Achilles in Den Haag.

Wij gaan elke donderdag vanaf 4 maart tot en met 22 april een clinic organiseren van half 4 tot half 5 voor de kinderen van Dunas en hun vriendjes en vriendinnetjes. De clinics zijn voor de kangoeroes t/m de C en alle kinderen van de opvang, Dunas en vriendjes zijn welkom. De clinics zullen plaatsvinden op het veld van Dunas.

Het wordt een hele leuke clinic met verschillende spel en wedstrijd vormen. Waarin we de kinderen vooral het plezier willen benadrukken. We doen dit ook met verschillende scholen uit de buurt om zo een leuke clinic te geven aan zoveel mogelijk kinderen en iedereen kennis te laten maken met korfbal.

Dus kort samengevat: 

Wat: Korfbalclinics door De Teamplayers
Wie:
Alle jeugd van Dunas van de Kangoeroes t/m de C, vriendjes, vriendinnetjes en de kinderen van de opvang
Waar: Het Dunasveld
Wanneer:
Iedere donderdag t/m 22 april, 15.30 - 16.30 uur

Wij hebben er heel veel zin in om lekker te korfballen wij hopen jullie ook!

Hopelijk tot dan!

 

Groetjes,
Inge, Evry, Marieke en Sterre

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39