Donderdag 1 april stond het veld weer vol enthousiaste kids: wel 40 kinderen (geen grapje !!). Verdeeld over 2 velden waren ze ondanks de harde wind lekker aan het sporten. Pittenzakkjes, hoepels, ballen, pionnen als hoedjes. Ze waaiden nog net niet weg en wat kun je er veel mee doen.

Goed mikken in de korven en leuke spelletjes waren op veld 1 bij de 4-6 jarigen geslaagde onderdelen. Zo’n 20 kinderen hebben veel (doel-)punten gemaakt. Op het andere veld waren schieten, spelletjes en een partijtje doen ook een hit. Wel 22 fanatieke kids (tussen de 7 en 11 jaar) probeerden de korf te vinden.

Vandaag waren er ook zo’n 10 kinderen van Dunas, sommige met vriendinnetje of vriendje. Dat is natuurlijk de beste manier en gegarandeerd gezellig. Uiteraard hopen we dat al deze kinderen nog een paar keer komen mee doen, wellicht willen ze ook eens mee doen bij een korfbal training van Dunas.

De afgelopen donderdagen zijn 6 scholen uit de buurt (de kleintjes van stichting DAK en de kinderen van NSO van de Galvanischool en Norlandia) benaderd om mee te komen doen bij de clinics van de Teamplayers. Onder leiding van Barry Schep en Tymen Mos hebben zij voor hun studie deze opdracht uit te voeren. Hopelijk komen er nog meer van zulke leuke opdrachten want veel kids en ook ouders zijn super enthousiast. Kinderen kunnen lekker buiten sporten en eens proeven aan korfbal. Deze clinics gaan in ieder geval door tot 22 april. Grote kan dat ze daarna nog een vervolg krijgen. Dus de komende 3 donderdagen van 15.30 tot 16.30 uur voor iedereen van 4 t/m 12 jaar die zin hebben om te sporten!

Voor wie eens wil mee doen met een korfbaltraining bij Dunas, dat kan op de volgende dagen:

3-6 jarigen                  zaterdag 10.00- 11.00

6-7 jarigen                  donderdag en vrijdag 18.00-19.00

8/9 jarigen                  dinsdag 18.00-19.00

10/12 jarigen              dinsdag en vrijdag 18.00 -19.00

 

Wil je en keer komen of meer informatie, mail dan gerust werving@dunaskorfbal.nl

Tot donderdag maar weer !

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39