Op zaterdag 17 april krijgen de E en F teams een speciale training van de Dunas-trainers die een cursus volgen. De kinderen mogen allemaal ook een vriendje/vriendinnetje meenemen naar deze training. De training is van 10 tot 11 uur op het veld dus zorg dat je er weer bij bent!

De D-C-B-A hebben een Schutterstoernooi. In een koppel (2 tal) ga je tussen 2 palen schieten tegen een ander koppel. Een wedstrijdje duurt 5 a 10 minuten. Wie de meeste doelpunten maakt is winner. Het is een toernooi, dus je speelt tegen verschillende koppels. Uiteraard is er een prijs voor de winnaars.
Van 11-12.30 uur is de D aan de beurt.
Van 12.30-14 uur schieten de A, B, C koppels tegen elkaar.

Om aan het schutterstoernooi mee te doen moet je je opgeven.
Het liefst opgeven in een 2-tal, maar als je niet weet met wie je wilt schieten, dan mag je je ook alleen opgeven en koppelen wij je aan iemand. Opgeven kan via JTC@dunas-korfbal.nl.
Doe dit uiterlijk voor woensdag 15 april, zodat wij de tijd hebben een schema in elkaar te zetten!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39