Club van het Jaar verkiezing geeft een eerste tussenstand. We doen het heel goed na de eerste week. In de Gemeente Den Haag staan we op plaats 6, er doen 19 clubs mee. In de provincie Zuid-Holland staan we op plaats 12 van de 183! Jullie hebben vast al massaal gestemd. Maar er kan nog meer bij.


Bekijk hier de tussenstand.

Vraag je vrieden, familie en volgers!
Vraag ook je vrienden, buren, familie en je volgers op social media of ze ons willen steunen. Dat doe je eenvoudig via deze link. Let op! Je moet je stem nog wel bevestigen via de mail die je toegestuurd krijgt. Deel de link met iedereen die je kent en met jouw hulp stijgen we verder op de ranglijsten in Den Haag en Zuid-Holland.

Zodra er weer een tussenstand is.. melden we ons weer!!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39