Jullie hebben allemaal kunnen zien hoe de twee kantines van Dubbel Zes en Futura langzaam zijn veranderd in één Dunas kantine. Eerst hebben we gezorgd dat kantine A (voorheen de Dubbel Zes kantine) van binnen en buiten de Dunas kleuren kreeg , er een verbinding kwam met kantine B (de voormalige Futura-kantine) en dat door stickers en vlaggen onze naam en clublogo voor iedereen duidelijk werd.

Binnenkort wordt ook de nieuwe fotowand geplaatst. De schakelaar van de veldverlichting van veld 2 zit in kantine A en het alarm en de Wifi zijn samengevoegd. Wil je de nieuwe WIFI codes weten vraag dit dan even na bij de bar.

Afgelopen maanden heeft de schilderploeg van de Gemeente Den Haag kantine B van binnen en buiten in de clubkleuren geverfd. Ook zijn er nieuwe gordijnen gekomen en is de bestuurskamer van rommelhok omgetoverd naar een nette, representatieve plek. En er is geruimd. Echt heel veel geruimd zodat we overzicht hebben van de zaken die we willen en kunnen gebruiken. In de bestuurskamer hebben de administratie, de TC, de JTC en de wervingscommissie ruimte om hun spullen in de kasten te bewaren. Ook staan daar alle materialen voor licht en geluid.

Heel wat mensen en bedrijven hebben geholpen om dit voor elkaar te krijgen. Waarvoor veel dank.

Nu gaan we de volgende fase in. In kantine B zijn er hier en daar nog wat zaken die moeten worden aangepakt. Het sanitair zit er al in sinds de bouw en is aan vervanging toe. Het raam van de bestuurskamer is niet meer te redden en moet vervangen worden ook de houten dakrand is aan herstel toe. Aan de terraskant van kantine A komt een nieuwe entree met een garderobe. We moeten wel nog kijken waar we in de kantine een tassenrek kunnen plaatsen.

De bedoeling is dat deze zaken in het komende zaalseizoen worden uitgevoerd. Al deze aanpassingen willen we binnenkort met jullie bespreken tijdens de BALV op 26 mei.

We hopen natuurlijk dat we snel weer open mogen en samen met alle leden gebruik kunnen maken van onze mooie accommodatie.

Als laatste zijn we zijn nog op zoek naar een passende naam voor onze accommodatie. Er is een tijdje geleden al een uitvraag geweest maar daar zat DE naam nog niet bij. We zijn op zoek naar twee namen die toch ook bij elkaar horen (omdat er twee locaties zijn). In de namen moet bij voorkeur iets terug te vinden zijn over korfbal, de locatie of  het thuisgevoel. Natuurlijk moet het lekker in de “mond” liggen. Kortom een hele uitdaging. Wie durft hem aan?

Heb je een suggestie mail deze dan  naar: kantine@dunas-korfbal.nl.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39