Zondag 9 mei is het Moederdag. De dag waarop alle moeders flink verwend worden. Met een kado bijvoorbeeld. Als je online iets moois voor haar koopt via Sponsorkliks, dan maak je niet alleen je moeder blij maar ook Dunas! Het is ook nog eens heel eenvoudig.


Op onze SponsorKliks pagina staat een kort filmpje waarin wordt uitgelegd hoe het werkt.

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van Dunas. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com Dunas een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van! 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39