Afgelopen zaterdag leek het wel feest bij Dunas. De feestvlaggetjes hingen, er stonden een luchtkussen en multi-korf én er waren heel veel kinderen.
Onder leiding van Jelmer Knossen van Korfbal Kids gingen wel 28 kangoeroes het veld op. Met hun vertrouwde, maar ook hun nieuwe trainers Jennifer, Celeste en Jasmijn en nog wat andere helpers werden alle spelonderdelen gespeeld. De kinderen, vriendjes en (nieuwe) trainers deden het fantastisch!!

Alle kinderen deden mee, ook al was het voor sommigen best wel even spannend. Nieuwe ouders, oude bekenden en veel nieuwe gezichtjes hadden het naar hun zin.  Na afloop was er limo en wat lekkers en voor de nieuwkomers een goodiebag met flyers en een Dunas balletje om thuis nog even verder mee te spelen.

Om 11.00 uur stonden er ineens heel veel grote kinderen klaar, en dan bedoel ik echt grote, namelijk de  A en B junioren. Ze waren speciaal gekomen om alle F en E kinderen en hun vriendjes te begeleiden. Ook hier wat spanning op de gezichtjes, maar al snel waren alle kinderen en ballen in beweging. Afpakken, schieten, tellen en jawel een wereldrecord aan doelpunten. Meer dan onze buurvereniging ALO. Jelmer zette de sfeer even goed neer door DUNAS, DUNAS, DUNAS!!! te gaan zingen!! Heerlijk om te zien dat zoveel kinderen, jong en oud, keihard mee stonden te zingen…. Dat was wel een kippenvelmomentje.

Na afloop waren er ook voor deze 40 kanjers wat lekkers en limo (prima verzorgd door de KC leden, dank daarvoor). Ook hier werden weer een hoop goodiebag tasjes uitgedeeld. Wie weet zien we de komende weken wat van deze nieuwe gezichten terug en komen ze lekker korfballen op het Stokroosveld.

Fijn dat het een succes was, er weer een ouderwets gezellige sfeer hing en het ook (ineens) weer druk was op het veld. Alle helpers, ouders en kinderen bedankt allemaal!

 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39