Vanwege de rap oplopende besmettingen heeft het kabinet de coronamaatregelen weer aangescherpt.

Hoewel het sporten komende weken op een klein pitje staat en het gebruik van de kantine minimaal is, is het toch van belang om de laatste veranderingen in de coronamaatregelen te delen. De aangescherpte maatregelen treffen gelukkig het sporten zelf niet. Wel is er een beperking op het gebruik van de kantine.

De kantine mag onder meer tot uiterlijk middernacht (24.00 uur) open zijn. Voorts is entertainment niet toegestaan en mag er geen harde muziek worden gedraaid. De aanwezigen hebben een zitplaats en houden onderling 1½ meter afstand.

Mocht je komende periode in de kantine aanwezig zijn, neem aub kennis van het aangepaste coronaprotocol en houd je aan de maatregelen. Bij voorbaat dank.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39