Onze hoofdsponsor Rots is de steun en toeverlaat voor organisaties als het gaat om HR-zaken. Centraal daarin staat een gezonde relatie van iedere werkgever met de medewerkers. Rots groeit en is per direct op zoek naar een (aankomend) communicatie-expert. Is dat jouw vak of studeer je in die richting? Dan hoort Rots graag van je!


Rots zoekt iemand voor ongeveer 4 uur per week die Rots kan versterken op het gebied van sociale media. Je bent een jonge professional op het gebied van marketing/communicatie óf je volgt momenteel een opleiding in deze richting. Daarnaast ben je ondernemend van aard, kom je graag met creatieve oplossingen en ideeën en denk je graag mee. Je pakt taken makkelijk zelfstandig op, maar je bent ook in staat om het team aan de hand te nemen binnen de wereld van sociale media. Rots is gevestigd in Den Haag, maar je kunt veel van je werkzaamheden vanuit huis doen.
 

Wat ga je doen? 

  • Content bedenken en creëren voor de sociale media kanalen
  • Meedenken in het opstellen van een contentplanning en bijbehorende thema’s  
  • Interne informatievoorziening (nieuwsbrief)  

Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sociale media en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan een mail naar claire@rotsvanleeuwen.nl en kom in contact! 

  

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39