Nu we 18 jeugdteams hebben, wordt ook op meer avonden in de week door de jeugd getraind. Tijdens de trainingen van de jongste jeugdteams zijn wij op zoek naar ouders die bij toerbeurt voor de opening van de kantine kunnen zorgen en de bar kunnen bezetten.

Na afloop van de training zorg je er voor, dat er voor de jeugdteams limonade klaar staat. Er wordt op Dinsdag vanaf 17:30 , Woensdag vanaf 18:30 , Donderdag vanaf 17:30 en Vrijdag vanaf 18:00 uur getraind en zodra de oudste jeugd start met de training (zo’n 2 uur later) kun je de bar afsluiten. De kantine commissie stelt dan een rooster op, wie wanneer de kantine opent en hoe meer mensen beschikbaar zijn, hoe minder vaak je wordt opgesteld. Wil jij je inzetten voor onze club, stuur dan even een mailtje naar kantine@dunas-korfbal.nl.

Let op: op trainingsavonden kan er alleen d.m.v. PIN afgerekend worden.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39