Is je Dunas shirt te strak, kom hem omruilen op donderdag 2 september van 17.30-18.30 of zaterdag 4 september 09.00-12.00 uur.

Bijna mogen we weer!! De komende weken al wat oefenwedstrijden en dan op 11 september de start van de competitie. Laten we hopen op een normale competitie zonder onderbrekingen en met vele overwinningen.

Ben je lekker gegroeid in de zomervakantie en zit daardoor je Dunas shirt wat te strak, geen probleem. Kom deze omruilen voor een maatje groter op donderdag 2 september tussen 17.30-18.30 of op zaterdag 4 september 09.00-12.00 in de kantine. We hebben wel maar een kleine voorraad, dus hopelijk zit de juiste maat ertussen of ruilt iemand net jouw maat om. Tevens hebben we wat broekjes, rokjes en trainingspakken op voorraad om te passen voor de juiste maat en een klein aantal in de verkoop. De nieuwe webshop komt snel online.

Kun je deze dagen niet, dan kun je altijd op een ander moment een van ons aanspreken. En mocht je besloten hebben om te stoppen bij Dunas, dan kun je je Dunas shirt ook komen inleveren.
Ruil je onderling, dan horen we graag met wie (en welke maat), zodat wij daarvan op te hoogte zijn.

Tevens kunnen de opnieuw bedrukte broekjes/rokjes opgehaald worden.

Wie weet tot snel.

De Tenue-commissie: Jerney, Monique en Shirley

Stokkie
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39