Nou en of we dat gaan doen! Laten we ons eerst even voorstellen, wij zijn DUN-AC. Dat staat voor de Activiteitencommissie van Dunas. Een nieuw seizoen, een nieuwe opzet met nieuwe AC vrijwilligers.

Wij, Ilonka, Joshi, Kyra, Pascal en Romy, gaan ons dit jaar met veel enthousiasme storten op het organiseren van leuke activiteiten voor de jeugd. En jee, wat hebben we veel jeugd dit jaar, wel 18 teams! Dat maakt het natuurlijk erg leuk, maar zorgt gelijk voor de uitdaging hoe kunnen we iets organiseren dat alle teams aanspreekt en waar laten we zoveel jeugd samen in een kantine (jeugdteams incl. coaches zijn zo’n 200 personen)?

Vandaar dat we wat vaker activiteiten gericht op bepaalde leeftijdsgroepen/teams zullen gaan organiseren. Dit kunnen we uiteraard niet alleen. Het uitdenken en regelen redden we wel met zijn vijven, maar voor het uitvoeren en begeleiden hopen we af en toe een beroep op trainers en ouders te kunnen doen. Voor sommige activiteiten geldt een kleine eigen bijdrage, dit is als tegemoetkoming in de kosten zodat we het hele jaar wat kunnen organiseren en de pot niet na twee activiteiten al leeg is.

Wij hebben er veel zin in en willen graag met een spannende cliffhanger eindigen: zit je in de A of de B en ben je absoluut niet bang uitgevallen? Houd dan zaterdag 30 oktober vanaf 19u maar vast vrij voor een Halloweenparty!

Groetjes en tot snel!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39