Eerst even warmlopen met de trainers! De trainers hebben zelf een wedstrijd dus helaas moeten ze er al snel vandoor. Moeder Lenneke en zus Eveline nemen de coaching waar.

In de eerste helft maakt Valto al snel een doelpunt 0-1 hoewel Valto nog wat onzeker is was het een mooi punt. Dunas besluit terug te slaan en Boaz en Thijs scoren na een mooi samenspel met de meiden Livia en Elize. De jongens en meiden gaan steeds meer samen spelen. Als zowel Valto als Boaz nog een keer scoren is het aan het eind van de eerste kwart al 4-2.

Tweede kwart gaat van start en het valt ons op dat deze top scheidsrechter af en toe uitleg geeft aan beide teams. Erg leerzaam dus deze wedstrijd! Mag gezegd worden. In dit deel van de wedstrijd komen Anna en Brian in het spel. Boaz scoort al snel en ook Anna slaat toe. Helaas was deze toch net aan verdedigd. Brian roept heel hard dat hij het jammer vond voor Anna en besluit daarna zelf 2x te scoren. Dit kan Boaz ook en doet het na :)

In de rust bespreken we nog even het spel en kunnen we wel wat ranja gebruiken. Het staat al 9-2.

Na de rust is er weer een heel mooi samen spel. Livia loopt uitstekend vrij en dat zien de heren nu ook. Brian en Thijs gooien eerst vooral naar elkaar maar nadat ze het doorhebben spelen ze weer over. Hierdoor krijgen Brian en Thijs beide twee keer de kans om te scoren. Vooral Brian heeft veel fans meegenomen en een groot applaus is er dan ook bij ieder punt! 13-2.

Het laatste deel van de wedstrijd zijn het weer de meiden die heel goed vrij staan! Elize en Livia spelen mooi over waardoor Brian kan scoren. Livia wil ook scoren, je ziet haar enthousiasme en Yes! Gelukt, wat een mooi schot was dat zeg. Brian sluit m af om te eindigen met een geweldige stand van 16-3.

Bij de strafworpen zitten ze nog in de wolken van de einduitslag want deze uitslag is 2-3 voor Valto.

Dank aan spelers, trainers, coaches, scheidsrechter en de enthousiaste ouders.