In de eerste helft moesten we een beetje inkomen en wilden de ballen er niet in. Jammer genoeg bij de Weidevogels wel. Gelukkig wist Ruben voor de rust ons van de 0 af te krijgen en gingen we de rust in met 6-1 achter.

Wat trainer Maarten in de rust heeft gezegd weten wij als ouders niet maar dat het geholpen heeft was zeker want als snel vielen er 2 doelpunten aan onze kant gemaakt door Ruben en Collin we gingen beter overspelen en keken goed waar iedereen stond jammer genoeg hadden de weidevogels, jongens met lange armen in het veld staan waardoor het voor ons moeilijk was te scoren maar uit een vrijebal scoorde Fleur de 8-4 niet veel later maakte Juul  het 5de doelpunt voor Dunas. De eindstand is 11-5 geworden. De spelers gingen met opgeheven hoofd het veld af want ze hadden super goed gespeld goed overgespeld geluisterd en gekeken naar elkaar.