Lieve jongens en meisjes van Dunas, het is weer bijna zover! Komende zaterdag kom ik samen met mijn pieten aan in Nederland. Vorig jaar hebben mijn pieten een bezoek gebracht aan Dunas op de trainingen, maar dit jaar wil ik heel graag langskomen in de kantine om daar alle Kangoeroes, F-jes en E-tjes te zien!

Daarom heb ik even contact gehad met de Activiteitencommissie en ik heb met hen afgesproken dat ik op zaterdag 27 november bij jullie langskom. Om 13:00 uur start het Sinterklaasfeest en rond 15:30 uur is het weer afgelopen. Jullie kunnen je aanmelden bij je eigen trainers. Als je een broertje of zusje hebt die het ook leuk vindt om te komen, mag dat natuurlijk ook! Zij moeten dan ook even opgegeven worden bij de trainers. Aanmelden kan tot en met donderdag 19 november. De Activiteitencommissie vraagt een bijdrage van €7,50 (deze kan betaald worden op de dag zelf).

Daarbij heb ik gehoord dat de D- t/m A-teams gezellig met elkaar gaan dobbelen. De Activiteitencommissie heeft hier contact over met de trainers en deze teams zullen daar dus ook zo snel mogelijk meer over horen. Ik heb begrepen dat de Activiteitencommissie voor een mand met lekkers zorgt, dus dat belooft al een hoop gezelligheid!

Ik kijk er nu al naar uit om langs te komen bij Dunas, dus tot dan!

Ook namens mijn pieten en de Activiteitencommissie,
Sinterklaas

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39