Op 11 november zijn er weer heel wat kleuters op het Dunas veld geweest. Via het Haagse Kangoeroe project/WSDH en de Teamplayers waren kleuters van basisscholen De Parkiet en De Abeel uitgenodigd. Zij hebben een hele gezellige sport- en speldag gehad. Er was zelfs een heuse kangoeroe te zien op het veld! Op hetzelfde moment waren de kleuters van De Meerpaal en De Tweemaster ook bezig met hun Kangoeroe sportdag in de sporttuin in Duindorp.

Lekker dansen tijdens de warming-up en daarna aan het werk bij verschillende spelletjes. De kinderen en begeleiders waren heel enthousiast en fanatiek aan het sporten. Na afloop heeft iedereen een mooi medaillelintje gekregen met daaraan de uitnodiging om de medaille ook op te komen halen…

Dat kon en kan de afgelopen twee weken en komende weken op zaterdagochtend bij de Kangoeroetraining. Bij onze eigen Kangoeroes liepen twee kinderen al heel trots in de zaal, want zij zitten op De Parkiet en hadden dus ook een medaille verdiend.

Tot nu toe zijn er al vier kinderen langsgekomen om hun gouden medaille op te halen, maar we hopen natuurlijk op nog meer winnaars. En natuurlijk op nog meer talentjes bij de Kangoeroe Klup! Ze zijn al met 10 à 12 kindjes, maar er is plek genoeg!

Deze Kangoeroe sport- en speldag sluit natuurlijk weer heel mooi aan bij de project ‘Breed motorisch ontwikkelen’ en de samenwerking met alle andere Haagse Kangoeroe Klups. Aanstaande zaterdag zal het project, dat op 2 oktober bij Dunas is gestart, zijn vervolg krijgen. De kinderen zullen een aantal weken trainingen volgen waardoor hun motorische ontwikkeling nog beter zal worden. Dit komt natuurlijk door al die nieuwe gave materialen, voorbeeldtrainingen en hele enthousiaste trainers die daar elke zaterdagochtend weer staan voor de allerjongste Dunanezen!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39