Via het Maatjesproject van de Haagse Sporttafel raakte voorzitter Bart Klijn in gesprek met Pierre Heijnen van Haag Atletiek. Pierre heeft in het project Sport en Beweging aan de Laan van Poot ervaring met een indoor hal. Kennis die van pas komt bij het verder ontwikkelen van onze ambitie: een multifunctionele en vele gebruikte sportaccommodatie op het Stokroosveld.


De Sporttafel is het initiatief van een aantal krachtige betrokken sportverenigingen in de regio Den Haag met als uitgangspunt dat sportverenigingen het beste van elkaar leren. Vorig jaar is vanuit die tafel het Maatjesproject gestart. Hierbij kunnen verenigingen aangeven op welk vlak zij met problemen kampen en worden vervolgens gekoppeld aan één of meerder partners van De Sporttafel.

“Voor de zomer sprak ik met de oud voorzitter van Quick, in het kader van dit Maatjesproject. Hij had veel nuttige informatie te delen over het ontwikkelen van een sportaccommodatie. Mijn tweede gesprek vanuit het Maatjesproject was met Pierre Heijnen van Haag Atletiek. Ik sprak met hem over het project Stokroosveld. Dit project moet ervoor gaan zorgen dat clubs en de omringende scholen en wijk meer en beter gebruik kunnen maken van het Stokroosveld, onder andere door de bouw van een sporthal. Pierre is namens Haag Atletiek betrokken bij het project Centrum voor Sport en Bewegen aan de Laan van Poot (met een indoor atletiekhal). Zijn kennis helpt ons met het verder ontwikkelen van de plannen. We hebben afgesproken dat ik aansluit de bijeenkomsten van de stuurgroep Sportpark Laan van Poot. 

Het samenwerken in de wijk, als Haagse sportclubs, vergroot onze kennis en ook het draagvlak voor onze plannen. Het is heel inspirerend om dat samen met andere clubs verder te brengen de komende tijd.” 

Via onze nieuwsbrief en ook de ALV houden we je op de hoogte van de vorderingen van onze plannen.

 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39