Op 15 november startte de aannemer met de verbouwing. Als eerste werd de bouw van het nieuwe voorportaal onder handen genomen.

Na een week begon deze al de juiste vormen aan te nemen en leek het prima volgens planning te gaan, maar inmiddels blijken enkele materialen nog niet beschikbaar. Niet getreurd, want er was ook nog een klus aan de buitenkant van kantine B te doen. De boeiborden van deze kantine waren aan vervanging toe en zijn inmiddels vervangen door het onderhoudsarme Trespa.

Afgelopen week kwam het nieuwe kozijn binnen voor de achterzijde van kantine B dus tijd voor de volgende fase. Daarvoor moet de Buitenschool opvang verhuizen naar Kantine A.

Dit weekend heeft de KC de A kantine schoongemaakt en de spullen van de BSO verhuisd, zodat zij vanaf maandag 6 december tijdelijk in kantine A gevestigd zijn. Hoewel activiteiten nu niet kunnen plaatsvinden, willen we ieder die gebruik maakt van de kantine vragen deze schoon achter te laten, zodat de BSO daar de volgende dag gelijk gebruik van kan maken. Bedenk ook dat zij gedurende schoolvakanties en schoolsluitingen de locatie de gehele dag in gebruik hebben.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39