Gelukkig, daar gaan we weer, op naar het veld. Dinsdag 28 december kwamen er veel kinderen van de F t/m de A een balletje gooien tijdens de eerste buitentraining. Precies tussen de buien door was het prima te doen. Jasjes gingen uit en zelfs enkele korte broeken zijn gezien!

Om het balgevoel te houden, de gezelligheid weer te ervaren en om ook binding met de club te behouden, was het goed om er weer te zijn. De meeste ploegen waren niet compleet, maar er is lekker getraind en bewogen (ook de ouders konden een ommetje lopen of rennen). Iets wat we in deze tijden allemaal nodig hebben. Het plezier was goed te zien en te horen bij de kinderen!

We moeten helaas afwachten wat de nieuwe maatregelen teweeg gaan brengen, maar dat we gaan trainen is zeker! (Misschien) in het laatste weekend van de kerstvakantie op zaterdag 8 januari nog een keer een training zoals deze, dus houd de app in de gaten. Hoe we daarna verder gaan, binnen of buiten, doordeweeks en/of op zaterdag, we wachten het af. Maar we gaan door!

George, Jeroen, trainers en iedereen die er weer was: bedankt en tot snel!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39