A.s vrijdag is het zover, de eerste kampavond van Dunas! Helaas moeten we het, ondanks dat we het uitgesteld hebben, nog digitaal doen.

Door middel van foto’s en een kampfilm blikken we terug op de leukste week van afgelopen jaar. En we testen je kennis, want hoeveel heb jij nog onthouden van die week? Wie kreeg de 1e strafpunt of welk leider zat er nog meer bij Anniek in het groepje? Wat was het thema ook al weer? Naast dit kijken we ook vooruit! Welke leiders gaan er mee en wat wordt het nieuwe thema?

Al deze vragen worden vrijdag 14 januari beantwoord! Om 19.00 uur start de inloop en om 19.15 uur beginnen we. Ietsjes later inhaken omdat je van de training komt kan natuurlijk ook. De training van de C vervalt deze avond (heeft je trainer al medegedeeld als het goed is).

Meekijken? Alle deelnemers ontvangen donderdagavond een link voor de livestream via het mailadres waarmee zij zijn opgegeven voor kamp. Wil je de link zelf ontvangen of ben je niet mee geweest op kamp, maar wil je wel meekijken? Geef dan je mailadres door via een DM of kamp@dunas-korfbal.nl.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39