Afgelopen zaterdag stonden er heel veel kids op het veld, de eerste 2 uurtjes ging het nog wel. Toen het rond 13.00 uur begon te regenen werd het toch wel erg koud. Toch hebben alle kinderen en trainers die er waren het volgehouden, en is gebikkeld tot het einde!!

Aangezien we nog niet de zaal in mogen, blijven we de komende weken buiten trainen. Alle ploegen kunnen nu één keer per week trainen met hun eigen team en trainers, wellicht kan dat straks nog uitgebreid worden naar twee keer per week. De trainingstijden zijn bijgewerkt met het nieuwe rooster. Ook gaat de jeugdcommissie nadenken over wat we kunnen doen zonder wedstrijden op de zaterdagen. Misschien onderlinge wedstrijdjes, clinics van gasttrainers, en andere leuke dingen. De jeugdcommissie wil graag dat iedereen zich verbonden blijft voelen met de club, zodat we zodra het weer mag weer lekker voluit kunnen korfballen. Samen zijn met je teamgenootjes, en samen sporten is natuurlijk hartstikke gezond en gezellig. We hebben vorig jaar al gezien, dat iedereen snel weer de smaak te pakken had, ook al was het soms wat fris. Uiteraard houden de trainers rekening met het weer, de oefeningen en de aantallen bij het maken van hun buiten trainingen.

Het is fijn als kinderen naast hun jas, meerdere laagjes aan hebben, met het liefst 2 laagjes lange mouwen (themo). Ook lange sokken i.p.v. enkelsokken helpen om warm en soepel genoeg te blijven. De kantine zal open zijn voor het toilet en om evt spullen binnen te leggen.

Nogmaals we hopen alle kinderen weer snel te zien, helaas mogen de ouders nog niet op het veld komen/blijven. Indien je een keer niet kan trainen, laat het ruim op tijd weten bij de trainer. Voor de zaterdagen graag bij Lisa & Fardau. Mochten er nog kinderen zijn die een bal thuis hebben, kunnen zij deze graag mee nemen naar het veld?

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39