Zaterdag 12-2-2022 mochten we dan eindelijk weer eens op de tribune kijken naar de verrichtingen van onze A1. Daarvoor moesten we naar de sporthal waar Fluks speelt. Een prachtige hal, maar wel helemaal in Noordwijk.

De wedstrijd begon goed met het eerste schot van Quinten (B.) meteen raak. De mannen van Fluks hadden pas met het vijfde schot succes, maar met het eerste schot van een Fluks-dame kwam Fluks wel op voorsprong. Niet veel later wist de andere Quinten alweer gelijk te maken. De mannen van Fluks zorgden voor de 3-2 en ook de 4-2, omdat ze teveel ruimte kregen voor hun schoten op de korf. Eline kon met een rake stip de aansluitingstreffer maken, maar de Fluks-dames waren op dreef met doelpunt 5, 6 en 7. De Quintens (nee, niet de Daltons) schoten drie keer achter elkaar raak en zo werd het halverwege de eerste helft al 7-6.

Daarna raakte Dunas de weg helemaal kwijt. Een aaneenschakeling van misverstanden en slecht gegooide ballen gaven Fluks de kans om langzaam maar zeker uit te lopen tot 12-6. Quinten (T.) wist met een fraai afstandsschot de ruststand op 12-7 te zetten.

Na de rust werd het van Dunas-kant niet veel beter. Fluks speelde net even feller en slimmer en liep steeds verder uit. Ruben (2x), Joy en Olivier scoorden nog wel, maar de eindstand van 23-11 stond terecht op het scorebord, Fluks was gewoon een tikkie beter.

Als Corona geen roet in het eten gooit, is er komende zaterdag een nieuwe kans om punten te pakken. Dan spelen we om 16.20 uur thuis tegen DES. Kom allemaal kijken!