Wow, wow, wow, wat een spetterend feest was het afgelopen zaterdag in de fantastisch gerenoveerde kantine. Ondanks dat wij er door Corona best lang op hebben moeten wachten, was het echt een geweldig feest.
De thuisblijvers kregen (wederom) ongelijk, ondanks dat was de opkomst geweldig! Het fijne was ook dat het één groep was en het ook iets weg had van een reünie, omdat wij elkaar met alle beperkingen van de afgelopen jaren, niet veel hebben kunnen zien. Onder de bezielende leiding van de organisatoren en de uitblinkende dj Cyril, die de muziek uitstekend afstemde op de sfeer, heb ik alleen maar enorm genietende mensen om mij heen gezien. Dat ik tijdens de avond twee afgrijselijke shotjes heb moeten drinken, neem ik graag op de koop toe. Ik kijk nu al uit naar het volgende feest en ben ervan overtuigd dat ik niet de enige ben.

Organisatoren enorm bedankt en een vet applaus van een zeer trots Dunas lid!!!
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39