Na bijna 2 jaar wachten was het dan afgelopen zaterdag eindelijk zover! Het allereerste Dunas feest ooit in de mooie KZN (kantine zonder naam). Het was een daverend succes volgens de leden van Partij! & Co.

Al voor de starttijd van 20.00 uur kwamen er mensen ongeduldig binnen. Dat men al maanden stond te popelen om eindelijk te kunnen feesten met Dunas bleek dan ook uit het feit dat al vrij snel na de start van het feest de kantine lekker vol stond. Er werd volop gedanst, gekletst en gedronken tot laat. Het was voor de organisatie en voor de vrijwilligers achter de bar best wel even aanpoten, maar we hebben dit met alle liefde gedaan. Het resultaat was iets waar we niet van konden dromen en bevestigde wat we wel al wisten: Dunas leden houden wel van een feestje.

Dit alles gaf ons zondag de energie om nog even de kantine een goede dweilbeurt te geven en zal vanaf vandaag weer de energie geven om nog meer activiteiten voor jullie te organiseren. Hierover hoor je binnenkort zeker meer.

Nogmaals iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en lieve bedankjes afgelopen zaterdag. Voor degene die er niet bij was… Tot de volgende keer!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39