Beste spelers en speelsters,

Om het spelniveau te kunnen behouden hebben we natuurlijk topmateriaal nodig. Ballen slijten en van deze moeten we dan afscheid nemen.

Na de zaalcompetitie heb ik het materiaal weer opgeknapt en op de palen een duidelijke kleur aangebracht zodat je zo kan zien welke paal je nodig hebt. Voor de ballen zijn er in beide materiaalhokken rekken waar ook op staat aangegeven op welk gedeelte bijvoorbeeld de K4 ballen horen te liggen. Als we dat met zijn allen een beetje bijhouden en op de goede plek terugleggen, dan houden we overzicht. Nu met de kleuren moet dat voor iedereen écht een makkie zijn.

Terugkomend op de ballen die niet meer voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen: ik heb 10 stuks K5 en 1 K4 ballen waar we afscheid van nemen. Het zijn de blauw/gele. Nu hoor ik zo nu en dan wel eens dat iemand er graag 1 zou willen hebben. Dat kan! Stuur vandaag nog een mail met je naam en in welk team je speelt, dan zorg ik dat je één van de ballen in bezit krijgt. Het kost je niets. En dan krijgen ze nog een goede bestemming. Voor de kids: zeg maar tegen je ouders dat zij in ruil een extra kantinedienst of afwasbeurt na de vrijdagavondmaaltijd mogen doen. En voor de senioren natuurlijk hetzelfde. Dan lossen we daar ook een stukje van een tekort op 😉.

Het zijn er totaal 11. Op volgorde van aanvraag worden de ballen uitgegeven. Maximaal 1 per gezin. Op is op. Weg is weg. Dus reageer snel.

Het e-mailadres is materiaal@dunas-korfbal.nl

Groet Eric

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39