Ongeveer twee weken geleden meldden we dat we sinds de start van het seizoen al dertien nieuwe leden hebben en dat er nog wat toppers hun talenten aan het ontdekken waren bij de F- en E-teams. Goed nieuws, want we hebben weer twee nieuwe leden!

Na het schoolkorfbaltoernooi had Zoë de smaak te pakken en is zij mee komen trainen bij de E3. Vorige week zaterdag heeft ze zelfs meegedaan met de wedstrijd in haar Dunas shirtje! Welkom Zoë en veel korfbalplezier!

Ook Nick was al eens bij Dunas geweest, want zijn grote broer Maik zit in de C3. Bij de F1 heeft hij het shirtje van Gijs (die onlangs is verhuisd naar Drenthe) aangetrokken en heeft hij ook al zijn eerste wedstrijdjes gespeeld. Wat goed van je Nick, fijn dat je erbij bent!

De F- en E-teams zijn momenteel dus aan het groeien. Bij de Kangoeroes groeien we graag ook verder! We zijn daar nog op zoek naar meisjes tussen de 3,5 en 6 jaar. De kangoeroes trainen iedere zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur. Dus neem je buurmeisje, vriendinnetje of klasgenootje eens mee en wie weet hebben we er straks weer een nieuw lid bij!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39