Prachtig weer, zalige saté, tientallen gedreven spelers en enthousiast publiek zorgden voor een geslaagd Schutterstoernooi op Hemelvaartsdag. De kids speelden hun toernooi al in de ochtend, daarna hielden de springkussens hen nog uren op het veld. Bij de jeugdteams moest tot twee keer toe de finale worden verlengd. Rond het middaguur hadden we de al een mooie line-up van winnaars!

Het Schutterstoernooi begon op Hemelvaartsdag om 09.30 uur met de kids van de E- en F-teams. Er waren 15 deelnemers die het tegen elkaar opnamen. Wat werden er een hoop doelpunten gemaakt zeg! Na alle poulewedstrijden kwamen er vier kids uit in de halve finale, namelijk Lotte, Tessa, Kathleen en Juliette. Beide halve finales moesten worden verlengd vanwege een gelijke stand. Dat laat zien hoe gewaagd de deelnemers aan elkaar waren! Uiteindelijk waren het Juliette en Tessa die in de finale stonden. Het werd een spannende finale, maar uiteindelijk was het Juliette die schutter van het jaar werd en Tessa de net-niet-schutter van het jaar. Gefeliciteerd meiden!

Om 10.45 uur begonnen er tien duo's van de C- en D-teams met het schutterstoernooi. Ook daar werden er weer veel doelpunten gemaakt. Er moest zelfs een verplichte halve finale aan te pas komen om te bepalen wie het in de finale tegen Lois en Elisa op moest nemen, want Alana en Linde hadden na de poulefase zowel even veel punten als hetzelfde doelsaldo als Jazlyn en Samé. Uiteindelijk waren het Jazlyn en Samé die door waren naar de finale. Wederom was er sprake van een spannende finale, waar Lois en Elisa de net niet schutters van het jaar werden en Jazlyn en Samé de schutters van het jaar. Top gedaan, meiden!

Het verslag van de middag volgt nog…

 

 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39