Een echt volwaardig seizoen kunnen we het niet noemen, helaas gooide corona nog regelmatig roet in het eten. Maar de afgelopen maanden hebben we toch wat hoogtepunten gehad waaronder een aantal kampioenschappen, de oprichting van de Dunas Devils en gelukkig wat gezellige activiteiten waar wij elkaar beter hebben leren kennen. Om het seizoen af te sluiten, organiseren de Dun-AC en Partij!&co. op zaterdag 2 juli een gezellige dag.
De invulling van deze dag volgt binnenkort, maar wat jullie gegarandeerd kunnen verwachten is een activiteit voor jong & oud overdag, een lekkere maaltijd en ’s avonds sluiten we het seizoen swingend af! Deze dag is voor de gehele Dunas-familie; vrienden en familie zijn natuurlijk ook welkom.

Houd de website en de socials in de gaten voor info!
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39