Tijdens het Schutterstoernooi kon iedereen genieten van de saté met de heerlijke marinade van Barbara. Die stokjes rijgen zich niet vanzelf natuurlijk, vele handjes hebben geholpen! Dat soort handjes zoeken we vaker: voor de vrijdagavondmaaltijd en vooral voor de afwas. Iedereen kan ‘t, kom dus een keer helpen!

Team work
Tijdens het toernooi op Hemelvaartsdag was de saté niet aan te slepen! Gelukkig was er een actieve snij-, rijg- en BBQ-ploeg. Monique, George, Pascal, Hetty, Cees, Peter, Joshi, Jerney, Dyon, Catharina, Robert, Sanne, Anny Marien, Hans en Zweitze!! Saté voor de hele vereniging krijgen we alleen op die manier voor elkaar. Het vraagt haast een compleet korfbalteam.

Waar zijn de afwassers?
Afgelopen weken is een aantal mensen al de keuken ingedoken om een heerlijke vrijdagavondmaaltijd te maken voor spelers en hun familie. Helaas zijn de koks ook vaak de afwassers, en dat is niet de bedoeling. Vandaar dat we vaak vragen: afwassers gezocht! Dat levert helaas niet genoeg handen op. En daarom is er bijvoorbeeld op 3 juni geen maaltijd. Echt jammer, want het weer is prachtig dus we hadden lekker buiten kunnen eten om het Pinksterweekend in te luiden.

Kom je eten, én afwassen? Op vrijdag 10, 17 en 24 juni zijn er wel maaltijden, hiervoor zijn we nog op zoek naar afwassers! Die zoeken we in eerste instantie onder de mee-eters, maar je mag ook alleen voor de afwas komen aanwaaien. Graag zelfs! Het is trouwens reuze gezellig om weer eens met een borstel en theedoekie in de weer te zijn. 

Dus, wil je helpen, mail dan naar vrijdagmaaltijd@dunas-korfbal.nl. We kunnen niet zonder jouw hulp. Gezellig als je ook komt eten natuurlijk.

Noteer de 24e maar alvast in je agenda, want dat is geen gewone vrijdagmaaltijd, maar de seizoensafsluitende BBQ! 

 

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39