Iedere 2 weken stellen wij hier vier kampleiders aan je voor, zodat je ze wat beter leert kennen.

Mogen wij aan u voorstellen onze koning Luc, rentmeester Susan, onze eigen Mulan Ly en paardenfluisteraar Kevin!

Luc: Mijn naam is Luc en voor de kinderen die vorig jaar mee zijn geweest moet het geen verassing zijn dat ik mijzelf een koning voel. Niet alleen omdat ik goed kan vertellen wat anderen moeten doen, maar vooral omdat ik er van kan genieten als anderen mijn zaakjes opknappen. Dat komt allemaal erg goed van pas als hoofdkampleider!Ly: Ik ben Ly, 31 jaar. Ik korfbal al vanaf mijn 9e bij Keizer Karel en sinds 2019 in Den Haag. Eerst bij Dubbel Zes en nu bij Dunas in de selectie. Je kan me ook kennen als de trainer van de A1. In het dagelijks leven werk ik als jurist bij het Openbaar Ministerie.

Ik ben geen typische prinses op hakken en met een grote baljurk, maar je kan me vergelijken met Mulan. Vastberaden, strijdvaardig, een beetje koppig en heel fanatiek!

Susan: Hi, ik ben Susan! Ik ben 23 jaar, woon in Amsterdam en werk als marktonderzoeker bij Ipsos. Net als vorig jaar ben ik ook dit jaar van de partij bij Dunas Kamp. In de Middeleeuwen zou ik rentmeester zijn; die regelde de geldzaken op het kasteel. Als beheerder van het kampgeld zorg ik dat we leuke dingen kunnen doen en de muntstukken niet zomaar in rook opgaan.

Kevin: Mijn naam is Kevin, ik ben 25 jaar oud en speel in Dunas 1. Ik ga al zo’n 15 jaar mee op kamp en dit wordt mijn zesde jaar als leider. In het dagelijks leven studeer ik Creative Business en werk ik als bezorger bij Coolblue. In de middeleeuwen zou ik te paard het strijdveld betreden, één van mijn verborgen talenten is namelijk paardenfluisteraar.

Hoe zou jouw landgoed/kasteel eruitzien?

Susan: Mijn kasteel heeft een lekkere grote bank en is goed beveiligd. Het geld ligt verborgen in de Kluis. Maar geen Haagse hoor...want binnenkomen moet niet te makkelijk zijn.

Kevin: 
Op mijn landgoed zou een klein kasteeltje staan waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. Daarnaast een ontzettend groot grasveld met een volleybalnet, een outdoor bowlingbaan en nog veel meer leuke spellen zodat iedereen zich rijkelijk vermaakt. 

Luc:
 Het landgoed waar ik op verblijf straalt luxe uit, maar ook weer niet te veel. Denk aan wc-hokjes en douches die schoon genoeg zijn, totdat ik ben geweest. De slaapgelegenheid is comfortabel, zelfs nog iets comfortabeler dan van anderen. Ik ben een koning en verblijf dus graag met alle gemakken (voor zover die er zijn bij ons etablissement).

Ly: Een kasteel waar iedereen kan doen wat hij/zij wil. Met genoeg ruimte om te oefenen voor het onvermijdelijke!

Het kasteel wordt aangevallen, welke ridders roep jij op om te komen helpen en waarom?

Ly: Iedereen die maar wil. De een zal beter zijn in het beschermen, de ander bedenkt de tactieken, en nog een ander kan iedereen bevoorraden. Voor iedereen die wil helpen, vinden we wel iets. Samen verslaan we die indringers wel!

Luc: Niemand, ik ben zelf al onverslaanbaar.

Kevin: Als het kasteel wordt aangevallen zou ik als eerste Luc optrommelen, die kan met zijn bereik alle linies te woord staan. Daarnaast zou ik Romy optrommelen om met haar peloton de vijand vanaf het westen plat te walsen want Romy is de beste fietser.

Susan: 
Als er gevaar dreigt, roep ik de foerage. Met hun gekookte rijst kunnen we de poort dichtmetselen; zo kan geen vijand het kasteel betreden.

Wat maakt jou sterk als leider van het spelgroepje?

Kevin: Eigenlijk koop ik de kinderen om met edelstenen die ze in kunnen wisselen voor een boost. En als ze dit eenmaal geloven en bij mij in het groepje zitten laat ik ze dit vergeten door het ongelofelijk gezellig te maken en voor een weekje een Dunas familie te worden. Uit ervaring blijkt dat de kids de edelstenen niet eens willen omdat ze zo’n fantastische week hebben gehad.

Luc: Door mijn bovenmenselijke kracht is geen uitdaging mij te groot. Dit alles doordat ik altijd mijn groenten netjes heb opgegeten.

Susan: Als rentmeester ga ik met mijn groepje natuurlijk voor goud. En ieder die ons daarbij helpt, zullen we rijkelijk belonen (€€€).

Ly: We zullen geen goud of elixers nodig hebben. Met een goede strategie waar iedereen een belangrijke rol heeft, zullen de andere groepjes niet weten wat ze overkomt!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39