Het is bijna zover! De Dunas jeugd gaat op zomerkamp! Het belooft weer een onvergetelijke week te worden. Wij (Hetty & Christien) gaan met de digitale pet rond voor een extraatje: een ijsje tijdens het dagje uit of een andere verrassing op het kampterrein. Doe je mee? Kies je eigen bedrag en maak het over via de link in het bericht. Kleine moeite, enorm plezier!!
De kampcommissie is al maanden bezig met de voorbereiding: het menu, de locatie, een dagje uit, thematochten en een dropping, spellen bedenken en dat alles in het waanzinnige thema 'Geschil op het Kasteel!' Met veel inzet van een grote groep vrijwilligers krijgt de Dunas jeugd weer een onvergetelijke week. Ze kunnen nog wel een extraatje gebruiken. Doe je mee? Onze jeugd en de kampleiding gaan daar enorm van genieten en op afstand beleven wij - de thuisblijvers - ook weer plezier.

Bepaal zelf je bedrag en doneer via deze link. Wij zorgen er voor dat jouw bijdrage bij de Kamp Commissie komt. Dank je wel!


Hartelijke groet, Hetty & Christien (ouders van A-spelers) 
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39