Beste Dunanezen, Vorige week heeft er in de nieuwsbrief een oproep gestaan met betrekking tot de vrijdagavondmaaltijden. Het liep helaas nog niet erg storm.

Zoals het er nu naar uitziet kunnen we misschien vrijdag 2 en 9 september een maaltijd verzorgen. Er hebben zich 3 koks aangemeld. Fantastisch! Deze koks melden zich al jaren om op de vrijdag een maaltijd te bereiden. Alleen Niels wil als nieuweling ook een keer de sfeer proeven.

Het is nog geen feit dat deze dagen ook door kunnen gaan. Jullie begrijpen dat als je jezelf dan al een paar uur heb lopen uitsloven in de keuken, de afwas dan door anderen wil laten doen. De taken een beetje verdelen om het voor iedereen leuk te houden.

Hierbij dan nog een keer een dringende oproep om je aan te melden als kok, maar... voor de komende 2 weken hebben we zeker 4 personen nodig voor de afwas. Je zal, afhankelijk van de drukte, van ongeveer 19.00 - 21.30 uur bezig zijn om de keuken weer spik en span te maken.

Ik hoop dat er uiterlijk woensdag aanmeldingen volgen, anders kan vrijdag aanstaande helaas niet doorgaan.

Geef je op via vrijdagmaaltijd@dunas-korfbal.nl voor een afwasbeurt voor vrijdag 2 september. En anders voor een van de volgende weken!

Doen!!!

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39