Trainersbegeleiding is een belangrijk onderdeel binnen onze vereniging. Naast de trainingsbegeleiding op en naast het veld proberen we ook regelmatig een clinic te organiseren om van onze trainers nog betere trainers te maken. Dit keer staat de clinic “Training geven: De basics” op het programma! Naast trainers zijn ook ouders van harte welkom bij deze clinic.

Op maandag 26 september komt Leon Simons vanuit het KNKV naar Dunas toe om de clinic “Training geven: De basics” te geven. De vragen die onder andere centraal staan tijdens deze clinic zijn “Hoe geef je leuke en leerzame trainingen?”, “Wat zijn de basisoefeningen die je in een korfbaltraining moet verwerken?” en “Hoe ga je met verschillende kinderen om in een training?”. Tijdens de clinic krijg je de basis van het geven van korfbaltraining mee. Je krijgt concrete tips en handvatten om in de praktijk leuke en effectieve trainingen neer te zetten. De clinic is van 19.30 uur tot 21.00 uur. Er wordt om 19.15 uur verzameld bij de kantine.

De avond is bedoeld voor een diverse doelgroep. Trainers die nog niet zo lang training geven zijn al door de trainersbegeleiders benaderd om deel te nemen. Maar ook ouders, meer ervaren trainers die zich willen laten inspireren en andere Dunanezen die geïnteresseerd zijn, zijn welkom! De clinic is laagdrempelig en eenvoudig te begrijpen voor iedereen.

Wil jij hier ook bij zijn? Leuk! Stuur dan even een berichtje naar Monique (06-13050550) en Jamey (06-39183593). Vergeet geen sportkleding aan te doen als je komt.

We gaan er een leuke en leerzame avond van maken!
Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39